Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Omul cu masca de fier

Vizitator Savada Doru

Postări Recomandate

Vizitator Savada Doru

Am revazut zilele astea filmul Omul cu msaca de fier,avand in rol principal pe Richard Cambarlein.

E un film foarte bun,ca si romanul lui Alexandru Dumas dupa care e realizat.

Ma intreb daca nu s-ar putea ca la excrocii astia care ne conduc sa le bage capatanile intr-o masca de fier si sa-i duca la temnita.Sa puna nituri si lanturi la picioare ca nu cumva sa scape.

Bune erau temnitele din vremea lui Dumas,cum era si Chateau D'if.Cate unul in celula inchisi bine cu sobolanii langa ei.

Astia de azi din penetenciare se plang ca nu au conditii;pai ei traiesc in puf fata de Dumas in temnita.

Au televizor,telefoane pe sub mana,papica buna si tot sar in sus,

Link spre comentariu

Am revazut zilele astea filmul Omul cu msaca de fier,avand in rol principal pe Richard Cambarlein.

E un film foarte bun,ca si romanul lui Alexandru Dumas dupa care e realizat.

Ma intreb daca nu s-ar putea ca la excrocii astia care ne conduc sa le bage capatanile intr-o masca de fier si sa-i duca la temnita.Sa puna nituri si lanturi la picioare ca nu cumva sa scape.

Bune erau temnitele din vremea lui Dumas,cum era si Chateau D'if.Cate unul in celula inchisi bine cu sobolanii langa ei.

Astia de azi din penetenciare se plang ca nu au conditii;pai ei traiesc in puf fata de Dumas in temnita.

Au televizor,telefoane pe sub mana,papica buna si tot sar in sus,

Cand eram mic copil imi placea sa citesc revista Cutezatorii, deoarece avea niste benzi desenate despre niste haiduci tinuti in custi, erau mai tari decat temnitele din vremea lui Dumas. Nu le-ai citit?

Iata un exemplu:

"Scrie-n zapis sa ma duci la o cusca de haiduci"

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări