Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator Tehnoton 2x25W A01 Disco SM2202

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...

Am masurat la un asemenea amplificator care era de vanzare la targul de vechituri,o rezistenta a primarului trafului de circa 60 ohmi.Intrerupatorul de retea facea unele figuri,dar rezistenta indicata de multimetru refuza sa scada sub aceasta valoare.Cat de mic e transformatorul de retea?Ar parea sa aiba sub 10 cm patrati dupa aceasta valoare a rezistentei primarului(sau bobinat pentru o valoare mai mare a tensiunii de intrare si cu sarma relativ subtire),ceea ce mi se pare cam putin tinand cont de puterea de iesire indicata.Asta daca nu cumva e defect,desi vanzatorul il dadea drept bun.

Link spre comentariu

În mod sigur, mai erau cîteva contacte înseriate pînă la bobina primarului şi care nu le poţi mişca ca pe întrerupător, de exemplu siguranţa de reţea cu capetele oxidate.Singuril caz în care ar avea o valoare aşa mare, ar fi cînd sîrma primarului e decălită perseverent de un scc în secundar şi nu e protejată de siguranţă ci de un cui.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator adyshark

nu imi apare nici un fisier atasat sau link la cei ce au zis ca au postat schema,va rog frumos,cei care aveti schema la acest amplificator sa imi dea un pm cu linkul,raman dator icon_jook

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Va salut colegi,de curand am achizitionat si eu un astfel de amplificator si am si eu nevoie de schema lui pentru a ma ajuta la restaurarea lui,si deaceea m-am gandit sa continui aici sa nu mai deschid alt topic,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Va salut, aveti schema  :  Buna ziua, astazi am scanat urmatoarele :  Brosura SM2202 TEHNOTON  pdf,color ,300dpi se poate descarca de aici  :  http://www.mediafire.com/file/om8txw9r5ayrwam/SM_2202_Brosura_(SEG)_3-05-2018.pdf     si  Brosura SM2202 pd03 TEHNOTON pdf,color,300dpi si se poate descarca de aici : http://www.mediafire.com/file/puy1xnofmm519vi/SM_2202_pd03_(SEG)_3-05-2018.pdf  cu stima Soldan. P.S. In limita timpului disponibil urmeaza sa scanez urmatoarele : Caiet service DUO :  Caiet service MANGALIA 2.

Link spre comentariu

Va multumesc domn SOLDAN CONSTANTIN,sanatate maxima .

totusi nu se afla schema in cele doua linc-uri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări