Radiotelegrafist Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Va salut colegi si la multi ani tuturor membrilor elforum,am instalat pe acest pc. windows7-64bit si nu reusesc sa gasesc driverul audio,am intrat si pe site-ul producatorului si degeaba nu reusesc,aceasta este placa de baza.http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=212 va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Den Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Este foarte usor.Sunteti electronist/depanator/etc.Identificati cipul de sunet si scrieti codul pe google..De scris pe google "ALC655 windows 7 64bit driver".Primul link e driverul. http://www.realtek.cz/realtek-download.php?realtek=ALC655&system=6 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 nu merge Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Fiind o placa de baza mai veche nu suporta windows 7 pe 64biti ci doar Operating System Version Date File Size Windows 98/ ME/ 2000/ XP x86/ XP x64/ Vista x86/ Vista x64/ Server 2003 x86/ Server 2003 x64 Un windows 7 pe 32 biti ar merge se instaleaza driverul de la windows xp 32biti si trebuie sa aibe sunet Editat Ianuarie 2, 2018 de Harhas Florin Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Fiind o placa de baza mai veche nu suporta windows 7 pe 64biti ci doar Operating System Version Date File Size Windows 98/ ME/ 2000/ XP x86/ XP x64/ Vista x86/ Vista x64/ Server 2003 x86/ Server 2003 x64 Un windows 7 pe 32 biti ar merge se instaleaza driverul de la windows xp 32biti si trebuie sa aibe sunet Intradevar se misca cam greu cu acesta de 64bit,chiar acum am sa ma apuc sa instalez unul pe 32 bit.poate merge,daca nu trec inapoi pe xp-sp3. cu toate ca mai mult de 3saptamani nu ma duce si incepe sa mearga foarte greu. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Nu merge nici cu acesta pe 32bit. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Descarca acest driver indentifier si dai scanare si iti gaseste driver si il instalezi sal descarci pe cel mai mare https://www.driveridentifier.com/download.php Link spre comentariu
valivoi Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Sau asta identifica driverele lipsa sau vechi si le updateaza. https://www.iobit.com/en/driver-booster.php asta este un program care trebuie instalat si scanat cu el sistemul. Editat Ianuarie 2, 2018 de valivoi Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 nu merge Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Nu merge in nici un fel,pana la urma am sa ma dau batut si o sa trec tot pe xp-sp3. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Salutare si La Multi Ani tuturor! Giorgica eu cred ca ar fi cazul de un upgrade la calculatorul tau.Cam cat ai fi dispus sa cheltui pentru asa ceva? Editat Ianuarie 2, 2018 de cipri_mury Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Salutare si La Multi Ani tuturor! Giorgica eu cred ca ar fi cazul de un upgrade la calculatorul tau.Cam cat ai fi dispus sa cheltui pentru asa ceva? Nici un leu,am mai multe unitati pc.pe care leam primit de la consatenii din localitatea de unde locuesc,ei oricum vroiau sa le arunce ca siau luat cam toti laptopuri si tablete. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Eu ti-as putea recomanda o configuratie foarte ok in ceea ce priveste raportul calitate-pret.Unitatile PC pe care le-ai primit de la consateni cam de prin ce vremuri sunt?Gandeste-te ca placile de baza din generatii mai vechi nu accepta procesoarele si alte componente PC care se fabrica actualmente,apoi cine stie ce performanta oricum nu vei obtine folosind componente PC de odinioara,dar tu fa cum vrei. Multa bafta! Editat Ianuarie 2, 2018 de cipri_mury Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Am si unitate ultra performanta,nu stau in baza la acesta,dar nici nu ma indur sa-l abandonez. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Am si unitate ultra performanta Hai ca mai facut curios.Care este configuratia ultraperformanta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum