Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Driver audio

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Fiind o placa de baza mai veche nu suporta windows 7 pe 64biti ci doar

Operating System Version Date File Size Windows 98/ ME/ 2000/ XP x86/ XP x64/ Vista x86/ Vista x64/ Server 2003 x86/ Server 2003 x64

Un windows 7 pe 32 biti ar merge se instaleaza driverul de la windows xp 32biti si trebuie sa aibe sunet

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Fiind o placa de baza mai veche nu suporta windows 7 pe 64biti ci doar

Operating System Version Date File Size Windows 98/ ME/ 2000/ XP x86/ XP x64/ Vista x86/ Vista x64/ Server 2003 x86/ Server 2003 x64

Un windows 7 pe 32 biti ar merge se instaleaza driverul de la windows xp 32biti si trebuie sa aibe sunet

Intradevar se misca cam greu cu acesta de 64bit,chiar acum am sa ma apuc sa instalez unul pe 32 bit.poate merge,daca nu trec inapoi pe xp-sp3. cu toate ca mai mult de 3saptamani nu ma duce si incepe sa mearga foarte greu.

Link spre comentariu

Salutare si La Multi Ani tuturor!

Giorgica eu cred ca ar fi cazul de un upgrade la calculatorul tau.Cam cat ai fi dispus sa cheltui pentru asa ceva?

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Salutare si La Multi Ani tuturor!

Giorgica eu cred ca ar fi cazul de un upgrade la calculatorul tau.Cam cat ai fi dispus sa cheltui pentru asa ceva?

Nici un leu,am mai multe unitati pc.pe care leam primit de la consatenii din localitatea de unde locuesc,ei oricum vroiau sa le arunce ca siau luat cam toti laptopuri si tablete.

Link spre comentariu

Eu ti-as putea recomanda o configuratie foarte ok in ceea ce priveste raportul calitate-pret.Unitatile PC pe care le-ai primit de la consateni cam de prin ce vremuri sunt?Gandeste-te ca placile de baza din generatii mai vechi nu accepta procesoarele si alte componente PC care se fabrica actualmente,apoi cine stie ce performanta oricum nu vei obtine folosind componente PC de odinioara,dar tu fa cum vrei.

Multa bafta!

Editat de cipri_mury
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări