bogdan exit Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 salut am facut subwooferul din poza cu difuzoarele mobile authority ce sateliti as putea sa fac pentru ca eu ma gandeam la niste boxe full range de oare ce am niste kituri de 2x250w un vroiam sa-l folosesc la sub si unu la doua boxe full range voi ce parere aveti? Link spre comentariu
bogdan exit Postat Iunie 14, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2007 si a doua parte pentru cei care vor sa-l incerce Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 mie mi se pare super complicat dar pe cat de complicat pe atat de interesant si cred ca , cu niste difuzoare adecvate nu neaparat (supermegagigahifi) se aude super marfa ....totusiPREA GREU DE FACUT !!! Link spre comentariu
bogdan exit Postat Iunie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2007 Daca vrei sal faci il faci eu lam terminat in 2 zile trebuie sa gandesti modul de asamblare.Acum daca poate sa-mi zica ce boxe as putea sa pun cu subwooferul acesta?Mai am niste scheme care am sale pun sa-mi ziceti daca sar potrivi Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Iunie 15, 2007 Partajează Postat Iunie 15, 2007 pai daca tot l`ai facut pune si tu poze cu el.... mai ales pe aprcursul constructiei daca ai ...sa vada si ochiu nostru cum arata la final ....si cam cat te`a costat lemnul ??? Link spre comentariu
bogdan exit Postat Iunie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2007 lemnul ma costat 35 de lei o placa de 1.22 pe 2.40 de 18 poze pe parcurs nu am dar am sa pun o poza finala mai trebuie sa cumpar un dif si sa pun mochetaam niste scheme ar merge cu sub asta? Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Iunie 17, 2007 Partajează Postat Iunie 17, 2007 eu sunt de parere k sunt super scheme alea dar trebuie sa ai difuzoarele care zic ei acolo sau ceva cu parametrii asemanatori .... altfel :-ss later edit : scuze dar nu am fost atent ... daca tot ai facut subu nu cred k are rost sa faci boxele alea 2 care au si difuzor de bas si sunt facute sa dea si bass destul pentru o camera doar din ele... mai bine faci ceva mai simplu si mai puternic sau cu difuzoare de firma in loc sa cheltuiesti baniii pe difurile de bass din boxe.. asta e parerea mea si daca gresesc in vreun fel astept sa ma corecteze careva (doar aia care au treaba) Link spre comentariu
Vizitator diogrey Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 da care ar fi parametri difuzoarelor ca poate gasim ceva apropiat prin romania Link spre comentariu
bogdan exit Postat Iunie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2007 si ce boxe as putea sa fac? Link spre comentariu
Vizitator Victorash_00 Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 ontopic : nu stiu ... ceva cu difuzoare de medii si inalte daca ai subu ala...offtopic : bai ce rai suntetzi pentru doua k-uri acolo mi`atzi editat repede postu ) Link spre comentariu
radue Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Eu l-am editat si o sa ti le mai editez :yawinkle: Daca incepi sa scri intentionat o sa le sterg :smt001 Vezi si nici "tz" nu se accepta, dar mi-e lene sa editez postul de mai sus. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 pai am eu E12-250N si E15-350N pe 4 ohmipui cu un PHT , un PST sau un Driver (pt cel de 15") si faci zgomot maxim cu eficienta maxima Link spre comentariu
bogdan exit Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 mam informat de E12-250N si E15-350N si pht sau pst dar sunt cam scumpe dar nu prea am parai :axe: as vrea ceva mai simplu daca poti sami dati Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 HP-10W + PHT408100+90 lei Link spre comentariu
bogdan exit Postat Iulie 4, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2007 multumesc pentru sfaturi am sa caut un proiect si am sa le fac cand am timp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum