Vizitator Savada Doru Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Vin si eu cu o intrebare,daca nu deranjez. Pot sa inlocuiesc beculetele cu gaz din intrerupatoare, cu leduri? Si daca da sa-mi spuneti si mie ce modificari trebuie sa fac. Link spre comentariu
Dxxx Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Ti-am aprobat postarea "de incurajare" pentru ca esti nou pe aici. Era bine insa daca incerci sa cauti, pentru ca ai toate explicatiile deja date aici vezi punctul 1 Poti sa pui intrebari fie aici fie la threadul original. Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Va multumesc,si va urez un an nou fericit.Voi studia acel topic pe care nu l-am gasit,pentru ca nu am stiut exact unde sa caut. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 220V a devenit 230V de mult... Link spre comentariu
Vizitator Savada Doru Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Va rog sa ma iertati,dar cred ca se intelege la ce m-am referit,adica la tensiunea de retea. Link spre comentariu
Dxxx Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Stai linistit, toata lumea a inteles... mai mult, o sa si modific. Este nou pe aici, nu mai cautati nod in papura, dati-i si lui o sansa. La Multi Ani! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum