dan pin Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Vezi ca in topic se discuta despre centenarul marii uniri. Despre vietile pe care le-a salvat doctorul in decursul carierei sale de ce nu scrie nimeni nimic? Nu ti se pare suspect? Parca a mai fost o perioada in istoria recenta in care la cei cu ceva in cap venea duba. Editat Ianuarie 2, 2018 de dan pin Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Așa e...dar dacă tot a venit vorba ...dece să nu discutăm și despre problema asta!?E prea ”delicată” sau ce!? Link spre comentariu
dan pin Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Deschide-ti un topic separat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Ciocoii vechi si noi. Baiul e ca dodo-nul (buna despartirea in silabe) vrea ca noi sa ne unim cu el, nu el sa se uneasca cu noi. Important e ca el sa fie sef! Sa nu credeti ca am ceva cu saracul om, e un om serios de altfel (nu mai stiu daca el are armata de profesioniste moldovence, sau era altul). Toti din teapa lui sunt o apa si un pamant. (interpreteaza fiecare cum vrea, eu doar negativ.) http://m.timpul.md/articol/dodon-turba-de-nervi-dupa-ce-curtea-constituionala-l-a-suspendat-din-nou-au-acceptat-sa-joace-aa-cum-le-dicteaza-guvernarea-democrata-125807.html Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Bai cat de insensibili sunteti, n-am vazut asa ceva ! Voi nu observati ca ne pleaca valorile din tara in prag de sarbatorire a centenarului marii uniri ? Ghita, Mazare... Ce pacat ! Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Despre vietile pe care le-a salvat doctorul in decursul carierei sale de ce nu scrie nimeni nimic? Nu ti se pare suspect? Parca a mai fost o perioada in istoria recenta in care la cei cu ceva in cap venea duba. Mai contează câte vieți a salvat!?dacă numai o parte din aceste ”vieți salvate” s-a făcut prin șantajul( bine cunoscut celor care trec pin așa ceva) e de ajuns! ....adică e vorba de ”Dai,trăiești...n-ai, mori!” Editat Ianuarie 2, 2018 de elmar Link spre comentariu
dan pin Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Mai contează câte vieți a salvat!?dacă numai o parte din aceste ”vieți salvate” s-a făcut prin șantajul( bine cunoscut celor care trec pin așa ceva) e de ajuns! ....adică e vorba de ”Dai,trăiești...n-ai, mori!” Da, conteaza, intraba-i pe cei pe care i-a vindecat, salvat! Daca nu-ti convine "tratamentul" de duci la alt doctor, e democratie nu? Printre altele, nu sunt de acord cu conditionarea actului medical, dar asta-i alta discutie. Elmar, vorbesti mult dar gandesti putin.... Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 E bine că gândești mult ...și pentru mine! Eu pe ăia care au dat șpagă măcelarului ăsta i-aș fi băgat în puscărie împreună cu el! Și dacă ar fi fost numai unul singur în tot sistemul ...dar, majoritatea sunt așa ...fură din spitale (alea care sunt plătite din banii noștri) și mai jupoaie încă o dată bolnavii în ”clinicile ” lor private! De aia nu mai merge nimic în țara asta!Așa fac toți smecherașii...și pe urmă tot voi săriți în sus, Dând vina pe vrabia de pe gard...că are ochii roșii! Eu nu înțeleg...șpaga la medici ”e bună”...dar dacă e dată la politicieni ...pute!?Sau mai bine zis...hoții sunt de două feluri...buni și răi!?Aici se vede cât de fățarnici sunteți(cei care susțineți astfel de ”practici”) .... Hai s-o încheiem ...că nu vreau să mai fiu offtopic! Link spre comentariu
dan pin Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 @Elmar "Ai dușmani? Bravo! Înseamnă că ai făcut ceva, cândva, în viață." Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Cred că ar trebui introdusă o nouă sancțiune, interdicția de postare la ,,Bodegă,,. Cel puțin pentru unii, ar fi ceva greu de suportat.... Link spre comentariu
Postări Recomandate