lukeme Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 (editat) Uita-te la harta. Populatia de acolo nu a plecat... s-a romanizat iar apoi, in parte, slavizat. Iar apoi maghiarizat, dupa anul 900. Editat Ianuarie 1, 2018 de lukeme Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Asta era frate ! Ungurii de pe teritoriul vechii Dacii sunt de fapt daci maghearizați!? Link spre comentariu
lukeme Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 (editat) https://ro.wikipedia.org/wiki/Pannonia_Inferior#/media/File:Pannonia02.png "Vindobona" este Viena... sa te orientezi pe harta. "Aquincum" = Budapesta Editat Ianuarie 1, 2018 de lukeme Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Mă frate ...dacă e așa , ungurii ar trebui să învețe limba română (limba care se trage direct din dacă) și să ceară alipirea la patria mamă! Link spre comentariu
lukeme Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Din pacate se considera toti urmasii lui Attila... ceea ce e clar ca nu poate fi adevarat. Ideologiile nationaliste sunt foarte puternice... asta este. Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Se consideră urmașii lui Atilla când vine vorba de ”neamul lor măreț”...iar când vine vorba să-și arate ”actele” despre pretențiile teritoriale...bagă placa asta, că și ei sunt urmașii dacilor! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 1, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Nici vorbă , se consideră moștenitorii dacilor , nu urmașii dacilor . Ei susțin că nu existau daci băștinași , ei au găsit un pământ fără stăpân . Ce pot spune altceva ? Că au furat , omorât și falsificat istoria , sprijiniți de Vatican pe motive de credință ? Noi suntem ortodocși , iar ungurii catolici . In plus , noi avem superioritate numerică . Asta a fost în epoca Barbara a istoriei , în prezent nu mai contează . Suntem geografic vecini , avem aproximativ aceleași valori , deci am depășit și acest punct . Link spre comentariu
elmar Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Sunt unele scrieri a le celor care fac propaganda maghiară...că ar fi și urmașii dacilor!Nu mai știu unde am citit... Asta cu moștenirea ”mătusei tamara” când nu era acasă ...e ridicolă!Dar ei o susțin ...până vor găsi alta mai bună! Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 1, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Stop joc . Ungaria nu este dușmanul României , dar totusi nu o putem considera o țară prietenă . Jocurile sunt făcute de alții , spre exemplu austriecii și rușii il alimentau cu praf de pușcă și arme pe Avram Iancu , în lupta împotriva ungurilor . Se pare că a existat o alianță " ciudata " cu rușii probabil pe motive de ortodoxie ... iar după WW2 , rușii au preferat că Ardealul sa rămână României . Germania a procedat fix pe dos , și au fost învinși de doua ori . Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Asa e, doar sa nu ajungem si noi ca R.M. ca se pare ca ne apropiem. Europa nu ne place, furtul si coruptia nu ne sunt straine. Ca norocul ca inca suntem pe un fagas bun. Cand ai de mers in RM sau in ucraina e ca si cand te intorci in timp. Mergi spre vest, mergi in viitor. Un posibil viitor optimist. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Da , Vestul Europei este OK , dar nu pentru noi . Jigodiile bruxelleze consideră că noi nu avem ce căuta " afară " , deoarece au nevoie de bogatiile subsolului nostru , de sclavi și de o piata de desfacere pentru produsele lor toxice . Au inventat deja o Europă cu doua viteze ... Ca urmare , nu mă interesează Europa de Vest și problemele lor ... Eu sunt european , înaintea lor , nu am o problema de identitate . Pe acest pământ , înaintea noastră am fost tot noi . Dacă o sa vrem , o să-i lăsăm să vina sa ia lumina de la noi . Până atunci , trebuie să mai treacă ceva timp ... Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Da , Vestul Europei este OK , dar nu pentru noi . Jigodiile bruxelleze consideră că noi nu avem ce căuta " afară " , deoarece au nevoie de bogatiile subsolului nostru , de sclavi și de o piata de desfacere pentru produsele lor toxice . Au inventat deja o Europă cu doua viteze ... Ca urmare , nu mă interesează Europa de Vest și problemele lor ... Eu sunt european , înaintea lor , nu am o problema de identitate . Pe acest pământ , înaintea noastră am fost tot noi . Dacă o sa vrem , o să-i lăsăm să vina sa ia lumina de la noi . Până atunci , trebuie să mai treacă ceva timp ... ...bruxelleze este un fel de a spune, sunt fostele tari colonialiste (olanda, franta, germania) care si-au pastrat naravul de stapani. Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 (editat) Žn acest an ar trebui elogiata întâi Regina Maria apoi Regele Ferdinand I, Regina Maria a tras sforile ca Transilvania sa se alipeasca Regatului Român, mulți uita asta sau uita cine a fost Regina Maria. 1918 a fost anul în care România a avut într-adevăr "bulan" în istorie, cam singura data. Ca fapt divers, cred ca se cunosc originile Reginei Maria, totuși nefiind dacă turbodiesel a făcut mai multe pentru România față de cei care blamează Casa Regala a României, ma refer la asa zișii dacofili care vor sa inventeze istoria și sa facă din dacii turbodiesel ce nu au fost niciodată, sa ne reinventam o istorie mincinoasă și să părem și noi ca am fost cineva în Europa, am fost și vom rămâne niște rupți în gaoaza, civilizația și prosperitatea începe după Borș sau Nădlac. Editat Ianuarie 2, 2018 de BibanuBibi Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Ferdinand era doar butaforie , decor , adevărata conducătoare a statului era Regina Maria . Ferdinand 01 era numit în batjocură " moș teacă " , a avut un psihic labil , cu câteva întâmplări suicidale , nefinalizate . Singurii care merită să-i amintim veșnic sunt Regina Maria și fiul său Regele Carol al II-lea , aveau sânge în veioză și au încercat să schimbe obiceiurile împământenite de diverse jigodii alogene , sosite pe aici în diverse epoci . Carol al II-lea nu a apucat sa salveze România , datorită complotului făcut de spionii sovietici în cârdășie cu partidele istorice , pe culoarele grădiniței regale din Calea Victoriei , pe 23.08.1944 . Atunci a început decăderea României . Link spre comentariu
BibanuBibi Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Regele Carol a fost un aventurier, mai mult îl interesa pasarica și spagutele luate de la industriași, în domniile lui cam explodase corupția prin Regat. Link spre comentariu
Postări Recomandate