Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

remote control Infrared based on PIC12F1822 transmitter/receiver

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ma gandesc ca nu o sa-l folosesti la televizor ci la un montaj pe care il faci tu si vrei sa aiba si o telecomanda. Ca exemplu a fost o cerinta similara la Atmel unde un coleg de pe forum vroia sa faca o telecomanda pantru un aplificator facut de el si avea ca cerinta 2 butoane toggle si 2 butoane cu hold pentru volum. Pana la urma l-am ajutat eu cu un proiect cu PIC ca nu ma pricep la Atmel. Nu cred ca gasea el telecomanda cu toggle / hold si de unde mai scotea si receptorul ?

De acord ca nu se merita sa te apuci sa faci telecomenzi pentru electronice care vin din fabrica cu telecomanda, le faci pentru proiecte DIY.

Link spre comentariu

Da, ai dreptate dar eu am citit ce s-a postat la vedere, n-am săpat . Oricum, ca începător în ale microcontrolerelor mi-ar plăcea să văd (de la cei care zic că e simplu) un soft complex de RC TX-RX cu IR/RF , cu CRC , etc . Mi-ar prinde chiar bine !

Încă o dată, La mulți ani ! și distracție frumoasă la noapte !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări