Florinel TV Postat Decembrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Deci costul reparatiei se calculeaza si in functie de ce scula folosesti,sau cel putin asa am dedus eu din explicatiile tale.Masinile acelea profi de reparat paneluri sunt scumpe ca naiba,iar daca cheltui bani gramada pe una de aceea,normal ca incerci sa acoperi cheltuiala facuta,altfel ce rost are invenstitia? Pai daca cumperi scula aia si ai doar doua displayuri de reparat atunci ce faci? ramii cu bani dati aiuria ca pe zi ce trece apar tot felu de ozn-uri de tv + ca trebuie sa cumperi si banda cu driverele tocmai din china adevarul este ca nu sunt asa de scumpe dar daca ai desfacut punga cu acea banda in 3 saptaminii nu mai poti folosi acea banda ca se usuca si trebuie sa comanzi alta , deci nu se merita mai ales la mine ca eu pina acum nu am depanat nici-un display ca nu a fost nevoie nu mia venit niciunul cu displayul defect decit crapat miau venit multe dar cu dungi niciunul , mai multe display-uri de telefoane am reparat cu sutele La mine treisferturi din tv ce vin la reparat sunt CRT , LCD si LED cam un sfert imi vin ca stau la tara sau mai cumparat oameni dar vad ca nu se strica , stiu un LCD din 2012 si merge si astazi fara reparatii Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 stiu un LCD din 2012 si merge si astazi fara reparatii Si eu am un LCD din 2010,tot asa. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Merge , da' numa' cu ... Zewa Deluxe ! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Ianuarie 1, 2018 Partajează Postat Ianuarie 1, 2018 Ma rog,functioneaza,caci n-are picioare si nici roti. UN AN NOU FERICIT TUTUROR ELFORUMISTILOR!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum