Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare Display

Postări Recomandate

Deci costul reparatiei se calculeaza si in functie de ce scula folosesti,sau cel putin asa am dedus eu din explicatiile tale.Masinile acelea profi de reparat paneluri sunt scumpe ca naiba,iar daca cheltui bani gramada pe una de aceea,normal ca incerci sa acoperi cheltuiala facuta,altfel ce rost are invenstitia?

Pai daca cumperi scula aia si ai doar doua displayuri de reparat atunci ce faci? ramii cu bani dati aiuria ca pe zi ce trece apar tot felu de ozn-uri de tv + ca trebuie sa cumperi si banda cu driverele tocmai din china adevarul este ca nu sunt asa de scumpe dar daca ai desfacut punga cu acea banda in 3 saptaminii nu mai poti folosi acea banda ca se usuca si trebuie sa comanzi alta , deci nu se merita mai ales la mine ca eu pina acum nu am depanat nici-un display ca nu a fost nevoie nu mia venit niciunul cu displayul defect decit crapat miau venit multe dar cu dungi niciunul , mai multe display-uri de telefoane am reparat cu sutele

La mine treisferturi din tv ce vin la reparat sunt CRT , LCD si LED cam un sfert imi vin ca stau la tara sau mai cumparat oameni dar vad ca nu se strica , stiu un LCD din 2012 si merge si astazi fara reparatii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări