Florinel TV Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 O ideie buna in a depana un display cu dungii verticale , urmariti tot videoclipul https://www.youtube.com/watch?v=UNf81Z-i1FE Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Tiganie sau mizerie...numai reparat nu e ala! 2 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Tiganie sau mizerie...numai reparat nu e ala! Tu ai o solutie mai buna? acolo se salveaza display-ul oricum nu va tine mult timp dar 1 an da mai merge fara sa schimbi display Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Tu ai o solutie mai buna? Da...mai bine lipsa...n-ai cum sa iei banii la client pentru o reparatie de care nu esti sigur ca va functiona un timp mai indelungat sau poate chiar deloc. Dupa cum bine s-a vazut si in videoclip n-a reusit in totalitate sa scoata acele dungi. A doua solutie ar fi sa-l intrebi pe userul @orgasmo cum se poate repara asa ceva...este tatal lor. Are aparatura si experienta necesara pentru asa ceva. La multi ani! Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 cel mai probabil pana ajunge tv acasa la client , apar alte dungi 1 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Ce arată pe YouTube poate fi luat ca o ,,cârpire,, de moment a unui display personal, nu e recomandarea făcută de un depanator. Nu orice individ care are o șurubelniță și curaj să demonteze un televizor se cheamă automat și depanator.... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 O ideie buna in a depana un display cu dungii verticale , urmariti tot videoclipul https://www.youtube.com/watch?v=UNf81Z-i1FE https://www.youtube.com/watch?v=2Tg5zIY5les Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Asa da...mai venim de acasa! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2Tg5zIY5les Asta o stiu si eu ca este cineva din iasi care face asa ceva , dar la ala daca se schimba toate benzile pretul reparatii ajunge cit un display nou su clientul renunta la el asa ca mai bine cu o cirpeala Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Scula aceea este cumva home made? Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Asta o stiu si eu ca este cineva din iasi care face asa ceva , dar la ala daca se schimba toate benzile pretul reparatii ajunge cit un display nou su clientul renunta la el asa ca mai bine cu o cirpeala Ce te impiedica sa-ti faci sau sa cumperi asa ceva si sa obtii pe reparatie un pret ceva mai mic decat concurenta? Carpeala nu tine si te faci de cacao la client! 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2017 (editat) Ce te impiedica sa-ti faci sau sa cumperi asa ceva si sa obtii pe reparatie un pret ceva mai mic decat concurenta? Carpeala nu tine si te faci de cacao la client! Daca tine 3 luni cit dau garantie pe un pret de nimic clientii sunt multumti ca doar le explici inainte si daca vrea bine daca nu atunci il dai in brate Editat Decembrie 31, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 Merge cu carpeala si cand trebuie lipita folia pe sticla?Deci nu pe textolit. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2017 (editat) Pai mai merge cit o merge si dupa asta alt tv , daca omul vine inainte de sarbatori la reparat cu un asemenea tv atunci cum il ajuti , ii spui ca costa treisferturi din tv si sasi cumpere altul nou , dar daca nu are bani pentru unul nou mai ales inainte de sarbatori si te roaga sai faci ceva numai sal tina de sarbatori , voi il fugariti sasi cumpere alt tv si asa pierdeti clienti Bine eu inca nu am facut asta pina acum ca nu am avut un asemenea defect , dar daca prind unul asa il fac bineinteles cu acordul clientului , ca daca ii spun sa mearga cu el la 100km si sa dea acolo treisferturi cit costa unul nou sa fii sigur ca apeleaza la o metoda asemanatoare ca in video Editat Decembrie 31, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 31, 2017 Partajează Postat Decembrie 31, 2017 (editat) Deci costul reparatiei se calculeaza si in functie de ce scula folosesti,sau cel putin asa am dedus eu din explicatiile tale.Masinile acelea profi de reparat paneluri sunt scumpe ca naiba,iar daca cheltui bani gramada pe una de aceea,normal ca incerci sa acoperi cheltuiala facuta,altfel ce rost are invenstitia? Editat Decembrie 31, 2017 de cipri_mury Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum