Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wind 7/64bit vs Wind Wista 64 bit.

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Va salut colegi si buna seara,care este mai bun,cu primul lucrez de mult si este extraordinar de bun,as vrea sa incerc si cu vista,ce parere aveti?va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

2

• gabitzu2006

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

de ce ai vrea sa incerci vista? e un sistem de operare dinaintea lui 7. in afara de asta, si nu o spun doar eu, este foarte prost! eu unul nu iti recomand vista sub nicio forma. ramai la win7. de asemenea, daca poti, evita win 8.1 si win 10. bafta!

Link spre comentariu

de ce ai vrea sa incerci vista? e un sistem de operare dinaintea lui 7. in afara de asta, si nu o spun doar eu, este foarte prost! eu unul nu iti recomand vista sub nicio forma. ramai la win7. de asemenea, daca poti, evita win 8.1 si win 10. bafta!

Am observat ca se aseamana win7 cu wista deaceea am intrebat,oricum va multumesc pentru raspuns,o seara frumoasa in continuare.

Link spre comentariu

seamana, in sensul ca vista a fost inaintea lui 7. 7 e versiunea ”definitivata” a lui vista. si eu am folosit multi ani win7 si nu m-as fi despartit de el daca nu mi s-ar fi stricat laptopul. mi-am luat un laptop nou pentru care nu am gasit drivere decat pentru win10.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări