Radiotelegrafist Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Va salut colegi si buna seara,care este mai bun,cu primul lucrez de mult si este extraordinar de bun,as vrea sa incerc si cu vista,ce parere aveti?va multumesc anticipat. Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 de ce ai vrea sa incerci vista? e un sistem de operare dinaintea lui 7. in afara de asta, si nu o spun doar eu, este foarte prost! eu unul nu iti recomand vista sub nicio forma. ramai la win7. de asemenea, daca poti, evita win 8.1 si win 10. bafta! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2017 de ce ai vrea sa incerci vista? e un sistem de operare dinaintea lui 7. in afara de asta, si nu o spun doar eu, este foarte prost! eu unul nu iti recomand vista sub nicio forma. ramai la win7. de asemenea, daca poti, evita win 8.1 si win 10. bafta! Am observat ca se aseamana win7 cu wista deaceea am intrebat,oricum va multumesc pentru raspuns,o seara frumoasa in continuare. Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 seamana, in sensul ca vista a fost inaintea lui 7. 7 e versiunea ”definitivata” a lui vista. si eu am folosit multi ani win7 si nu m-as fi despartit de el daca nu mi s-ar fi stricat laptopul. mi-am luat un laptop nou pentru care nu am gasit drivere decat pentru win10. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum