Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

care este "ruda" stereo a lui lm3886 ?

Dr.L

Postări Recomandate

maine ma duc prin magazine sa caut componente contrafacute (am intrebat la un magazin,si am aflat ca toate care vin acum sunt china :smt005 ) si caut "ruda" stereo a lui lm3886,in caz ca are-asa am vaz pe forum,pe undeva,da nu mai stiu unde :rolleyes: daca as putea primi raspunsul pana-n 10 este perfectmultumesc anticipat :drinkers:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

4

• bogdan_

2

• andiy

2

• zal

1

Top autori în acest subiect

ms andiy ,char daca nu se gasesc in ro,incerc ceva de genu stamples,insa sa-mi gasesc un cont de e-mail de care astia sa nu stie :snakeman: :drinkers:

Link spre comentariu

nu merge samples, o sa iti zica ca ti le trimite, daca platesti 22 dolari taxa de s&h.daca vrei neaparat, atunci e ok si asa.

Nu merge nici asa la LM4780 si la toate care au "24hours sample". Si cred ca au un sistem prin care iti cam creste shipping-ul daca iei des samples.Toate bune.
Link spre comentariu

Iti vand eu daca te intereseaza ; eu am luat mai de mult samples de la National Semiconductors .

Parca n-aveai voie sa le vinzi :axe: (glumeam)Oricum, de ce nu pui 2 LM3886? LM4780 e putin mai limitat la puterea de iesire, fiind puse 2 intr-o carcasa, nu poate disipa asa de mult...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări