GEO 53 BN Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 E normal ca cei cu banu' ''gros'' sa-si permita sa schimbe masina la citiva ani, iar ''sarantocii'' nu-si permit decit ,poate,poate o data-n viata(daca au o matusa Tamara). Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Așteptați puțin, că ne pregătesc penalii și alte surprize (neplăcute), probabil asta cu ITP-ul anual e doar o ,,încălzire,,........cred că o să măsoare și rahatul din WC-urile de la țară, cum făceau legionarii cândva. Bunicul îmi povestea de taxele pe fumurile (coșurile) caselor și de măsuratul nivelului de rahat în budă. Aveai buda plină, însemna că mîncai pe măsură....te taxau mai mult. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 (editat) Așteptați puțin, că ne pregătesc penalii și alte surprize (neplăcute), probabil asta cu ITP-ul anual e doar o ,,încălzire,,........ .............................................................. Astia-s in stare de orice! Banii luati cu imprumut, trebuiesc inapoiati la termenul stabilit. Altfel se lasa cu penalitati! Editat Februarie 10, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Așteptați puțin, că ne pregătesc penalii și alte surprize (neplăcute), probabil asta cu ITP-ul anual e doar o ,,încălzire,,........cred că o să măsoare și rahatul din WC-urile de la țară, cum făceau legionarii cândva. Bunicul îmi povestea de taxele pe fumurile (coșurile) caselor și de măsuratul nivelului de rahat în budă. Aveai bude plină, însemna că mîncai pe măsură....te taxau mai mult. Asa este , treaba cu fumul care iesea pe cos am auzit o si eu de la bunicu' !! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 Nu pe fum se playea impozit, ci pe cosul de fum(hogeag). Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 10, 2018 Partajează Postat Februarie 10, 2018 http://0-100.hotnews.ro/2018/01/05/itp-2018-verificare-anuala-pentru-masinile-mai-vechi-de-12-ani-si-la-3-ani-pentru-masinile-noi/ N-am gasit in lege conditiile amintite in titlul articolului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum