Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ITP anual,sa ne fie de bine

florinellll

Postări Recomandate

Dupa cum stiti intra in vigoare pe 1.1.2018 noua reglementare privind ITP anual pentru masinile mai vechi de 12 ani

Iesim in strada ,""hastag rezist""sau nu e important?

Vad foarte multe accidente cu protagonisti dotati cu masini de ultima generatie ,,,,,,,nicidecum batranici mai vechi de 12 ani

Sa auzim si parerile dumneavoastra

Editat de florinellll
Link spre comentariu

Pai uite asa mai ''ciordeste'' statul niste bani de la popor. Daca-u marit salariile slujbasilor statului(paduchilor care nu fac nimic), acum ,''visteria'' fiind cam goala,trebuie sa ia de undeva bani, sa mai astupe citeva gauri, din multele gauri facute tocmai de catre ei. Urmeaza taxa pentru ''mersul pe jos'',taxa pentru mersul pe bicicleta,taxa pentru statul in statia de autobuz,troleibuz,tramvai,microbuz si poate, taxa pentru aerul respirat.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Sa nu uitam de taxa pentru stat la coada la ghiseele institutiilor publice. Cu cat stai mai mult la coada , cu atat ei incaseaza mai multi bani.

Astepti mai mult, platesti mai mult. Ca in parcare la aeroport.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

OK cu cele spuse GEO 53BN...mai ales ca se gasesc si "prostovani" care se fie de acord cu "masurile' luate si sa critice batranii si .."batranicile" in continuare...controale medicale,etc...tot felul de gaselnite...vai de "capul satului"...e rau sa fi prost ,dar "e" multi in pobor...

Editat de armand
Link spre comentariu

Pai treaba e simpla,banii incasati de RAR de la statiile itp or sa se dubleze,statul mai castiga din impozitare iar niste bani in plus,noi platim anual niste bani,deci toata lumea castiga :)) avem salarii mari,combustibili ieftini,numai miere la gura noastra

Link spre comentariu

Unde mai pui ca, odata cu eliminarea taxei de prima inmatriculare s-au importat in Ro cteva sute de mii de masini... ghici ce... mai vechi de 12 ani. Si o sa apara, probabil, si taxa de poluare, care se va aplica la toate masinile.

Link spre comentariu

Macar de-ar face curat la buda din Carrefour Orhideea. Ala ar fi un bun punct de plecare in 2018.

Bine ca mi-ai adus aminte :aplauze

Nu stiu daca am ""fro""contributie insa toaletele din ORHIDEEA sunt acum la nivel european

S-a schimbat tot de la 0.

Editat de florinellll
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări