Ionutz Postat Decembrie 17, 2020 Partajează Postat Decembrie 17, 2020 Am vrut sa copiez acele fisiere sa incerc optiunea cu cele 2 leduri si nu mai gasesc niciunde. Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 18, 2020 Partajează Postat Decembrie 18, 2020 In romana https://www.hdsatelit.com/2013/11/cum-sa-realizezi-simplu-o-telecomanda.html Link spre comentariu
smd-man Postat Septembrie 14, 2023 Partajează Postat Septembrie 14, 2023 (editat) Buna ziua . Este vechi subiectul dar foarte interesant. Am ajuns aici incercand sa ajut pe cineva care, exact la fel ca in primul post a adus din Anglia un LG dar modelul LG37LE5900-ZA. Nu stiam despre acest montaj. Sa inteleg ca de fapt aceast montaj ar fi o telecomanda universala. Intrebarea este unde gasesc acele fisiere necesare pentru mai multe brand-uri ? Editat Septembrie 14, 2023 de smd-man Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Septembrie 14, 2023 Partajează Postat Septembrie 14, 2023 Acum 8 ore, smd-man a spus: Buna ziua . Este vechi subiectul dar foarte interesant. Am ajuns aici incercand sa ajut pe cineva care, exact la fel ca in primul post a adus din Anglia un LG dar modelul LG37LE5900-ZA. Nu stiam despre acest montaj. Sa inteleg ca de fapt aceast montaj ar fi o telecomanda universala. Intrebarea este unde gasesc acele fisiere necesare pentru mai multe brand-uri ? Incarca fisierul intr-un longer. Se intra cu Menu, cand cere cod - 0413 LG adjust remocon buna.txt Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 15, 2023 Partajează Postat Septembrie 15, 2023 domnul avea ,,vise,, frumoase,cauta acest gen de fisiere pentru mai multe branduri samsung,sony,philips.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum