VEF Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Va rog spuneti-mi si mie daca stiti cum se desface mosorul ala cu arc pe care ce infasoara cablul la aspiratoarele mai noi . Nuprea imi dau seama cum se face fara sa il rupi Link spre comentariu
VEF Postat Decembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Dupa lupte seculare l-am desfacut i-am rezolvatproblema la periile colectoare dar acum nu pot sa-i pun inapoi arcul Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Aia este cea mai a dracu" problema. Am incercat si eu la patru aspiratoare si m-am lasat pagubas. Proprietarii au inteles. Acum, acestia, strang acel cablu cu mana. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Se monteaza arcul relaxat,apoi se invarte tamburul pana la refuz cu cablul neanfasurat pe acesta.Pe urma dati drumul la cablu si trebuie sa-l traga singur inapoi. 1 Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Usor de zis. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 (editat) E simplu cum am spus eu ,secretul e sa se monteze detensionat.Eu nu am avut bataie de cap cu nici unul. Editat Decembrie 28, 2017 de Andrei Tabacaru 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 28, 2017 Partajează Postat Decembrie 28, 2017 E simplu cum am spus eu ,secretul e sa se monteze detensionat.Eu nu am avut bataie de cap cu nici unul. Asa este este ffoarte usor Link spre comentariu
VEF Postat Decembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2017 (editat) Sa vad cum fac e aspiratorul meu . Arcul se prinde pe un arbore canelat nu ca la altele si cred nu merge detensionat . Aici eu am gresit la cum e facut nu trebuia sa sara arcul cand il desfaci . Bucsa aia cu periile rotorului tine mosorul asta la un loc Trebuie sa il fac pana la urma mai greu m-am pins cum se desface e primul care il vad . Mia fost frica sa trag asa tare de la inceput Editat Decembrie 28, 2017 de VEF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum