Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TL866

Florinel TV

Postări Recomandate

multumesc, colegilor care m-au ajutat pt. determinarea valorii r107,este mare lucru sa lasi treaba si sa desfaci propriul aparat ,apreciez cu stima!!!!!!!!

a venit si pic18F87J50  montat, scris si totul e ok .

va doresc doar, sanatate!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

10

• r2005rom

8

• gabibota

2

• orgasmo

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 5 luni mai târziu...

Am un TL866 modificat din CS in A ,si nu mai functioneaza cu ultimul updata V03.2.85 , i-mi da un mesaj in care zice ca programatorul a fost modificat din CS .Poate ma ajuta cineva cu o idee.Va multumesc!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, gabibota a spus:

Am un TL866 modificat din CS in A ,si nu mai functioneaza cu ultimul updata V03.2.85 , i-mi da un mesaj in care zice ca programatorul a fost modificat din CS .Poate ma ajuta cineva cu o idee.Va multumesc!

Atunci ai facut ceva gresit la trecerea  din CS in A , asa eu te pot ajuta . vorbim miine

Link spre comentariu
On 9/13/2018 at 2:14 PM, Florinel TV said:

Atunci ai facut ceva gresit la trecerea  din CS in A , asa eu te pot ajuta . vorbim miine

Am modificat doua programatoare, unul acasa si altul la serviciu si amandoua au functionat corect si pe icsp pana am facut upgrade cu ultimul soft.Mesajul care apare imediat ce deschid programul este urmatorul ;This is a changed programmer from TL866CS!! Du youwish to open the official website to see the pirated product information?

Link spre comentariu

Ai aici un program cu care il faci sa functioneze din nou , ai si un videoclip sa vezi cum se procedeaza 

https://www.youtube.com/watch?v=P5BXAReSRI0

https://files.fm/u/brnp9at3#sign_up

Acum 2 ore, gabibota a spus:

Am modificat doua programatoare, unul acasa si altul la serviciu si amandoua au functionat corect si pe icsp pana am facut upgrade cu ultimul soft.Mesajul care apare imediat ce deschid programul este urmatorul ;This is a changed programmer from TL866CS!! Du youwish to open the official website to see the pirated product information?

Aici uite ce spune 

Acesta este un programator schimbat de la TL866CS !! Du youwish pentru a deschide site-ul oficial pentru a vedea informații despre produsul piratat?

Spune ceva ca este piratat cred ca nui bun softul care lai pus , urmeaza procedura de maai sus si va functiona , bafta

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări