Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TL866

Florinel TV

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

10

• r2005rom

8

• gabibota

2

• orgasmo

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 luni mai târziu...

salut!

un coleg poate sa i-mi spuna valoarea masurata pe placa la TL866 Minipro la R107?

ar fi 510 notatia, ce ar corespunde 51 ohmi da nu e, oricum ,nu gasesc rezistenta nici pe schema lui.

multumesc! cu stima!

DSC_0748.jpg

Link spre comentariu

s-a intalnit cu faza retea, gresala elementara,stupida,neatentie.....am schimbat tot ce era defect tr.smd rez. smd ci logic, softul a scapat am reusit sa il fac code off pastrand serialul original dar mai am 3 porti din procesor picate si astept si pic-ul sa vina de la TME sa il schimb si rescriu.

multumesc pt. raspuns, cu r107 am o neclaritate ar trebuii sa fie in jur de 1kohm facand analogie cu celelalte porti

Link spre comentariu

multumesc frumos !

dupa impact s-a dus la 820kohmi!!!!!!!!!!!

daca e ok softul scos , cine are nevoie il servesc, da asta nu stiu acum maine ,poate aflu sa vina si pic-ul!!!!!

si apropo multimetru daca e din generatia veche e de suflet.

Editat de r2005rom
Link spre comentariu

Multimetru este generatie noua luat de la miv dar este destul de bun am 2buc M890D si 1buc M890G cumparate de 3 ani si sunt foarte bune , cu ce scrii picul? cu ce programator daca ai nevoie te ajut eu cu scrierea daca nu iti va merge

Link spre comentariu

Daca nu merge imi spui si te ajut cu programarea , adica tu faci tot eu iti dau un program si il scrii direct pe portul usb al lui TL866 cu el conectat la pc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări