Prekazi Postat Decembrie 26, 2017 Partajează Postat Decembrie 26, 2017 As vrea sa modific o camera web,adica sa-i inlocuiesc cablul cu mufa USB,si sa-i adaptez cablu RCA+cablu de alimentare,separate.Cablurile de alimentare se cunosc dupa semnele "+si -" d pe placuta camerei,si dupa codul culorilor,insa nu prea sunt sigur care sunt celelalte cabluri. Are cineva vreo sugestie?Mai exact,care sunt cablurile de pe jakcul RCA-ului. Am doua camere.Una veche ednet si cealalta Hercules.As vrea sa le folosesc la un DVR,sau o placa de captura. M-am tot uitat pe net,am gasit eu ceva ceva,insa as vrea sa fiu sigur si sa ma mai sfatuiesc cu cineva! Link spre comentariu
Electronicserver Postat Decembrie 26, 2017 Partajează Postat Decembrie 26, 2017 Cred ca iti trebuie adaptor, nu merge direct USB-RCA. Ce ai gasit? Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 26, 2017 Partajează Postat Decembrie 26, 2017 Daca e pe USB camera originala nici nu cred ca scoate pe undeva semnal analogic. Link spre comentariu
Prekazi Postat Decembrie 30, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2017 Am inteles! Multumesc, oricum acum ma gandesc la o solutie de converire a semnalului. Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Decembrie 30, 2017 Partajează Postat Decembrie 30, 2017 pai nu e asa simplu! USB-ul e digital, adica 0 si 1. RCA-ul cred ca e analogic...ce dvr ai? daca nu ai si vrei sa faci ceva neaparat tu cu acele camere, poti incerca cu raspberry pi. asta e doar o sugestie. costa in jur de 300 lei, un pi plus un alimentator. Link spre comentariu
Prekazi Postat Ianuarie 13, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 "raspberry pi."...M-am documentat,Interesant,insa am gasit si mai ieftin.Este o informatie,nu stiam de acest dispozitiv.Multumesc de informatie,ramane de pus in practica. Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 ce anume mai ieftin? te referi de calculatoare monoplaca? desigur ca mai exista, si mai ieftine si mai scumpe. eu am recomandat pi-ul deoarece eu am lucrat cu asa ceva (e drept ca putin, am un proiect in lucru cu el) si iti spun ca e foarte posibil sa fie solutia potrivita. eu unul asa ceva as folosi, daca as avea pi-ul deja, cum e cazul la mine. in orice caz, cum vrei tu sa faci, eu zic ca nu e posibil (sau in orice caz, nu e simplu deloc). succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum