Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare camera web

Prekazi

Postări Recomandate

As vrea sa modific o camera web,adica sa-i inlocuiesc cablul cu mufa USB,si sa-i adaptez cablu RCA+cablu de alimentare,separate.Cablurile de alimentare se cunosc dupa semnele "+si -" d pe placuta camerei,si dupa codul culorilor,insa nu prea sunt sigur care sunt celelalte cabluri.

Are cineva vreo sugestie?Mai exact,care sunt cablurile de pe jakcul RCA-ului.

Am doua camere.Una veche ednet si cealalta Hercules.As vrea sa le folosesc la un DVR,sau o placa de captura.

M-am tot uitat pe net,am gasit eu ceva ceva,insa as vrea sa fiu sigur si sa ma mai sfatuiesc cu cineva!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Prekazi

3

• gabitzu2006

2

• Electronicserver

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

pai nu e asa simplu! USB-ul e digital, adica 0 si 1. RCA-ul cred ca e analogic...ce dvr ai? daca nu ai si vrei sa faci ceva neaparat tu cu acele camere, poti incerca cu raspberry pi. asta e doar o sugestie. costa in jur de 300 lei, un pi plus un alimentator.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

ce anume mai ieftin? te referi de calculatoare monoplaca? desigur ca mai exista, si mai ieftine si mai scumpe. eu am recomandat pi-ul deoarece eu am lucrat cu asa ceva (e drept ca putin, am un proiect in lucru cu el) si iti spun ca e foarte posibil sa fie solutia potrivita. eu unul asa ceva as folosi, daca as avea pi-ul deja, cum e cazul la mine.

in orice caz, cum vrei tu sa faci, eu zic ca nu e posibil (sau in orice caz, nu e simplu deloc). succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări