Vizitator demo Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 Am un amplificator Electronica Industrial care imi mananca zilele! Merge doar un canal si distorsioneaza groaznic.Unde as putea face un amplificator de 2x100W sau 2x50w, 60,70, 80.. (nu crap dupa putere, macar sa fie sa am la ce sa ascult!) pe 4 ohmi? Care sa nu depaseasca fabuloasa suma de 2 mil maxim, maximorum?Nu-mi trb cine stie ce, nu-i scula profi, doar sa pot asculta si eu ceva pe acasa stereo si sa se auda okay!!!Nu ma trimiteti la scheme si kituri ca imi prind urechile, nu stiu sa construiesc singur asa ceva! M-am uitat dar nu inteleg ioc, mai bine ma apuc de chineza e cam tot aia! :shock: Am gasit unul nou intr-un magazin din bucale de laga Kon la 3 mil 200 de 2x40W si arata super, doar ca era pe 8 ohmi si depasea bugetul meu... Ptiu! Avea si display nenorocenia si chiar daca nu era de firma arata tare finutz si se auzea la fel! :(( Ma gandesc ca unul construit trebuie sa scada din pret, sa se incadreze in ce pot eu! Poate avea si piese second, doar sa mearga okay! merci Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 e greu frate ... eu urlu` la ei de vreo 2 sapt pe forumu` asta ...azi am facut o noua achizitie : un amplif de putere grunding , fara finali - la 1 mil jumate ... stiu cum e cu electronica industrial ca am ei eu unu` ... in stare perfecta de functionare ... oricum sunt unele din cele mai bune pt vremea si banii lor. (din cele romanesti).oricum , mai postam ...bafta. Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 Nu inteleg de ce nu-ti repari mai bine amplificatorul de Electronica Industriala, oricum te scoate sub banii pe care vrei sa-i bagi intr-un amplificator nou.Si oricum, bate orice e nou in jurul sumei de 100$. Link spre comentariu
Vizitator demo Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 pai m-am carat cu ditamai animalul in spate in vreo 2-3 locuri si mi-au zis ca da, repara, etc..etc.. Iar cand am scos Electronica Industrial au dat inapoi, ca repara orice mai putin astea :shock: In plus i-am cumparat si lui sora-mea 2 boxe si vreau sa-i las ei electronica industrial, n-o deranjeaza ca se aude doar pe un canal.Better then nothing! :oops: Link spre comentariu
moro Postat Ianuarie 4, 2005 Partajează Postat Ianuarie 4, 2005 dap mai bine te apuci sa il repari oricum merita gandestete ca Electronica fãcea scule bune asa .. dovada este si Combina mea electronika adika decku + amplifu si mere frumos ... am avut eu bube cu ea si am schimbat toti electroliticii din deck si amplifmeritasau daca vrei ceva sub 2 milioane uite un amplif cu TDA7294 scoate 100W Muzical si 70W SINUS (RMS) pe 8 ohmi la o alimentare de +/- 35V un integrat deala nu e mai mult de 120 mii la vitacom si preamplificatoru ceva echipat cu un tda1524A si mere si alimentarea nu tre nush ce sub 20 euro e transformatoru si ce ii mai tre lui sa bobineze pe acolo Link spre comentariu
Vizitator demo Postat Ianuarie 6, 2005 Partajează Postat Ianuarie 6, 2005 !!! Inteleg ideea ca trb construit ceva dar... e ca si cum mi-ai vb in chineza! exista cineva care se ocupa cu asa ceva? sa construiasca amplif. ? Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Ianuarie 6, 2005 Partajează Postat Ianuarie 6, 2005 Deci problema sunt banii...Fara suparare, care sunt foarte putini (2 milioane).Dau un exemplu pentru un amplificator cu 2 X TDA7294, un kit corector ton cu TDA1524 si normal, partea de alimentare (traf, redresare, filtraj).- 2 X TDA7294 = 320000 (la Conex, pt. cine gaseste cu 3 lei, sa ia de acolo, poate ii mai sar si in cap)- piesele pentru amplificator, butoane, fire, mufe, izolatori = 200000- TDA1524 cu potentiometre, piese aferente = 200000- traf 250W minim = 800000 (250W-15.71E+TVA, 350W-20.49E+TVA la Petra toroid)- redresare + filtraj = 500000 (minim 4700 uF pe fiecare ramura la fiecare din cele 2 amplificatoare)- radiator = 400000 (la Conex)Deci daca facem acum un calcul ne ies aproape 2,5 milioane, la care nu am pus cutia (o cutie cat de cat aratoasa din PAL cu tot cu materiale duce si ea pe la 300 - 400).Totusi trebuie si cel care face amplificatorul sa manance si el o paine.Eu nu stiu de voi sau de altii, dar fara un milion la o asemenea lucrare mai bine nu ma apuc de treaba.Deci la urma pentru un banal amplificator cu TDA7294, dar facut cu simt de raspundere - transformator capabil, filtraj suficient, radiator si el suficient - ajungi pe undeva pe la 4 milioane.Rog pe toti care poate o sa-mi dea peste nas ca am zis preturi prea mari sa si dovedeasca faptul ca ei pot face un astfel de amplificator mai ieftin si care sa nu aiba absolut nici o problema. Link spre comentariu
Bujor Stefan Postat Ianuarie 6, 2005 Partajează Postat Ianuarie 6, 2005 Tot eu...Pentru o camera de bloc iti sunt suficienti 40W reali pe care ii poti obtine cu un TA8210.Eu am mers mult timp pe aceasta solutie si am fost f multumit.Dar chiar si asa suma e de minim 2,5 milioane, doar daca nu il faci tu cu mana ta si mai gasesti prin casa un traf, niste piese... Link spre comentariu
Netcrusher Postat Iunie 28, 2005 Partajează Postat Iunie 28, 2005 Avea de vanzare mai demult cineva (pe acest forum sau pe altul, nu mai stiu exact) un amplif Yamaha R-200 parca, 2x50W, la pretul de 30E. Eu am avut unul, R-5, exact acelasi lucru doar puterea difera, 2x100W. Sa nu mai vorbim ca are si tuner digital incorporat. Si este si Yamaha. Deci oferte se gasesc, ca nu trebuie neaparat sa fie noua scula atat timp cat este ingrijita.P.S. Daca nu-mi luam ceva clasa mai sus, receiver sony surround, nu-l dadeam. si sunetul sau era extraordinar. Yamaha, dupa parerea mea, este totusi un standard in muzica.Nu aruncati cu pietre ! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 30, 2005 Partajează Postat Iunie 30, 2005 Avea de vanzare mai demult cineva (pe acest forum sau pe altul, nu mai stiu exact) un amplif Yamaha R-200 parca, 2x50W, la pretul de 30E. Eu am avut unul, R-5, exact acelasi lucru doar puterea difera, 2x100W. Sa nu mai vorbim ca are si tuner digital incorporat. Si este si Yamaha. Deci oferte se gasesc, ca nu trebuie neaparat sa fie noua scula atat timp cat este ingrijita.P.S. Daca nu-mi luam ceva clasa mai sus, receiver sony surround, nu-l dadeam. si sunetul sau era extraordinar. Yamaha, dupa parerea mea, este totusi un standard in muzica.Nu aruncati cu pietre !cred ca despre asta vorbeai http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=5729 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum