Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft VCDS 17.1(VagCom) in win 10 64 biti am probleme cu instalarea

catax4u

Postări Recomandate

Salut. Am interfata din titlu. Am incercat sa instalez de pe cd pe care l-am primit. Nu se deschide programul, apare ca in printscreen-urile pe care le pun aici. Apoi am luat de site-ul oficial VCDS Release 17.8.1. La mine e varianta VCDS 17.1

Pe cd am softurile 17.1, 16.83 si 16.84

Nu se instaleaza nici una din astea 3 mentionate de pe cd cum trebuie cred cu toate ca am oprit firewall, antivirus si retea.

Mi-e teama ca am afectat interfata cu softul luat de pe net si trebuie rescrisa, am facut test pe masina cu 17.8.1 si am primit mesajul din printscreen-ul "conectat la masina". Va trebui rescrisa interfata(cabul)?

In "conectat 1" e cum se vede in device manager cand pun cabul in usb. In "conectat" si "fara cablu" sunt mesajele care apar cu softul de pe cd cand incerc sa intru in program.

post-181392-0-67683400-1514105212_thumb.jpg

post-181392-0-78722900-1514105231_thumb.jpg

post-181392-0-51832500-1514105250_thumb.jpg

post-181392-0-91824100-1514105260_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel.t

5

• catax4u

4

• tenzen

4

• riderinblack

3

Programul acesta se instaleaza intr-un folsed cu numele programului in partitia C sau pe ce partitie este instalat sistemul de operare, momentan nu iti pot face un printscreen sa iti arat ce si cum.

Link spre comentariu

Eu am avut caz similar, si ce era defapt venea de la faptul ca W10 nu dorea sa instaleze driverul, ca nu era semnat.

Solutia am gasit-o pe internet sa-l fortez sa accepte si drivere nesemnate, dupa care odata instalat driverul totul a mers ca pe sitemul vechi care avea W7.

Link spre comentariu

Da. Asa zic si eu ca l-am terminat cu oficialul. Acum trebuie rescrisa interfata. Nu trebuia sa instalez varianta de pe net si mai ales sa-i dau test! Asta i-a pus capac. O sa-l trimit la rescris.

Editat de catax4u
Link spre comentariu

Daca in momentu' cand am facut grozavia cu vcsd 17.1.8 driverul prin care comunica cablul cu calculatorul nu prea era instalat, sau partial, in sensul ca in device manager aparea doar la usb dar nu aparea si la porturi ca in imaginea pe care o pun aici, si practic nu comunica cu cablul atunci exista vreo sansa sa nu fi patit nimic cablul si nu trebuiasca sa-l rescriu?

Dupa ce am facut update driver in device manager acum imi apare si la porturi, si anume portul 3. Si daca e asa trebuie sa fac rost de vcsd 17.1 chipset 1.96 care sa mearga pe win 10 x64, adica sa se deschida cum trebuie aplicatia cand o rulez.

post-181392-0-17967000-1514148122_thumb.jpg

Link spre comentariu

Care problema cu driver ? Voi ati vazut in primele poze ca il vede perfect normal ?

Si da, clona de china cand se intalneste cu softul original, sau doar internetul , asa ajunge.

Banned serial number, clona ucisa . Nu va mai bateti capul. A subcombat, dupa cum spuneam.

Clona foloseste softul ei, care are loader inclus, sau un loader extern, care merge cu orice versiune noua ...

Atata tot. Daca ai folosit-o cu originalul, tai tai , dupa cum am scris.

Se poate repara cu un programator de atmel.

Link spre comentariu

chiar si in softul oficial se instaleaza loaderul care inlocuieste exe original.Loaderul foloseste interfata grafica si baza de date a originalului.Reflashul se face pe USB fara nici un programator,il va duce la firmware 1.95,iar cand vei deschide programul prima data va face upgrade de firmware la 1.96.

post-188442-0-04485400-1514174796_thumb.jpg

Editat de dancostea2002
Link spre comentariu

cam asta se intampla cand singurul criteriu de alegere este pretul.ceea ce aveti dvs este o clona low-cost,mai ieftina de vreo 3 ori decat o clona HQ.Long coding nu va merge niciodata cu ea.Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări