electricianul98 Postat Decembrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2017 Va salut. Acum am schimbat C221 si protectia functioneaza corect. Multumesc mult domnului @der_doktor, dar si celorlaltor useri care au contribuit cu sfaturi legate de acest subiect. Totusi sunt putin ingrijorat, tensiunea in baza lui q132 scade continuu, de la -1,4 a ajuns la -4,4 volti in 15 secunde, C221 a fost de 0.22 la 100volti si eu am pus la 50 volti. E normal sa scada continuu tensiunea sau ma ingrijorez degeaba? Mentionez ca acum releul decupleaza instantaneu la oprire. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2017 Partajează Postat Decembrie 27, 2017 Este normal, stai linistit. Asta se intampla pentru ca filtrajul este de valoare mica(C221=0,22nF). Daca pui 1µF-3,3µF o sa actioneze protectia la disparitia tensiunii de retea mai tarziu. Practic releele vor ramane cuplate pana se descarca condensatorii de pe alimentarea lor. Link spre comentariu
electricianul98 Postat Decembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2017 Am inteles. Multumesc inca o data. La o prima auditie, amplificatorul se aude bine, cu toate ca lipsesc putin inaltele. Mai are probleme la potentiometrul de loudness, cand il actionez dispare sunetul pe un canal. Urmeaza sa il curat de praf cu un spray. Acum amplificatorul e putin chinuit in boxe de 6 ohm impendanta. Raman dator si sa auzim numai de bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum