Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED samsung

Vizitator

Postări Recomandate

Salutare !

am pe masa un TV SAMSUNG ,model 19c450E1W care,la prima vedere pare mort.

nu este aprins nici un LED,absolut nimic. Zic sa fac niste masuratori, sursa este ok,tens de 5 si 13v bune. pun pinul ON si PWM la 5 si si se aprinde decat blackllight .

sursa este BN44-00328B si main board BN41-0133B. initial am cautat scheme si documentatii dar nu am gasit nimic pe gogu..

Banuiesc ca este din main board defectul,am verificat tranzistorii si stabilizatoarele,dar imi este greu sa depanez acest main board fara schema.

A intampinat cineva acest defect? sau macar daca ma poate ajuta cineva cu o schema as fii foarte recunoscator.

Multumesc frumos!

Pardon , am gresit un detaliu . TV-ul este LCD nu LED

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

2

• blacired

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

... TV SAMSUNG ,model 19c450E1W ...

... initial am cautat scheme si documentatii dar nu am gasit nimic pe gogu..

stimate domn...aflati ca nici n-aveti cum sa gasiti documentatie pe net , devreme ce nu sinteti in stare nici macar modelul corect al aparatului sa-l postati pe forum spre a fi ajutat , de parca ar trebui 3 facultati pentru asa ceva .

mai mult ca sigur , modelul corect al aparatului este LE19C450E1W### , iar sasiul se numeste N82C .

manualul service este pe net , la liber ...

Link spre comentariu

Domnule,pe aparat scrie doar asta.

Ce va mai place sa aratati cu degetul in loc sa ajutati cu unele sfaturi.

cat despre sasiul N82C, nu scrie nicaieri ,si nu aveam de unde sa stiu fiind primul aparat de genul "in mana" .

Sincer va spun ,daca stiam ca o sa primesc asa raspuns mai bine nu intrebam..

Multumesc, o seara buna!

Link spre comentariu

Domnule,pe aparat scrie doar asta ...

nu exista asa ceva ...

postati aici o poza lizibila cu eticheta aparatului si o sa vedem cu totii cine are dreptate dintre noi doi . firma samsung n-a ajuns atit de jos incit sa faca ECONOMIE DE LITERE LA PRINTAREA MODELULUI UNUI APARAT DIN CURTEA PROPRIE . aaaa...doar daca aparatul respectiv este contra-facut , deci facut pe genunchi , prin nu stiu ce fund de garaj sau de vapor ...atunci da .

pina la proba contrarie , imi mentin sus si tare afirmatiile ... :rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări