Sharky Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Bine de stiut, in caz ca apare la a mea! Merci de informatii! Stie cineva cum se regleaza la vw volanul/senzorul? Adica varianta 1: - din capetele de bara, scurtezi/lungesti si volanul iti muta pozitia de echilibru var 2: ridici volanul si il pui in pozitia dreapta, iar senzorul il realiniezi. Evident var 2 se aplica pt corectii minore, iar caseta sa fie pusa in "zero" cu volanul drept. Apropos, casetele de la vw au marcaje de aliniere, adica sa stii unde e centrul ei, cand volanul e drept? Link spre comentariu
Faker Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Cel mai bine vezi cu vcds cand e la zero. Eu ultima data cand am facut unghiul de fuga am mers cu laptopul la mine. Au calat baietii masina, eu am pus volanul la 0 si atunci au inceput reglarea. Cand totul a fost gata, pe aparatul lor rotile drepte si pe vcds tot 0. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 La mertzan am 2 repere, unul pe caseta, altul pe coloana de directie. Alea se aliniaza cand caseta de directie e pe zero. Apoi ideea e sa fie volanul drept. Senzorul ESP e reglabil, de scoti volanul il pui in ce pozitie ai chef, dar in general se aliniaza la un reper de pe volan. Evident, cum totul e reglabil nu te opreste nimeni sa iti pui volanul cu capul in jos, daca asta vrei. Dupa ce ai stabilit toate astea reglezi din capetele de bara directia. Eram curios daca la VW se aplica. Link spre comentariu
Vizitator Alin1 Postat Decembrie 4, 2018 Partajează Postat Decembrie 4, 2018 Salutare! Va rog sa ma ajutați cu un sfat, dacă se poate. Îmi sunt aprinși în bord 3 martori( ESP, volan, și un senzor de presiune în anvelope), sunt aprinși tot timpul. Am folosit un tester și îmi apare senzor unghi volan G85 ca eroare, ce ar trebui sa fac? Sa schimb senzorul? Țin sa va spun ca la schimbarea cauciucurilor de vara am observat ca sunt roase pe partea de interior. Mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum