oprea_m Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Am inteles. Dar cum platesc? ca pana acuma direct cu cardul iar PP este intermediar, sau cum? Link spre comentariu
yo9gcc Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 (editat) Da, este un intermediar, dar stiu ca este si mai sigur sa recuperezi banii daca produsul primit nu este conform cu cel prezentat la vanzare. Eu stiam ca vanzatorul nu are acces la banii din PayPal decat atunci cand e data limita ca ar ajunge produsul la tine si daca tu nu ai deschis vreo disputa cu el in aceasta perioada. Dupa ce iti faci cont pe PayPal intrii pe contul de ebay si atasezi contul de paypal acolo si atunci cand faci platile la vanzatorii care cer cont de paypal te arunca automat pe contul de paypal, bagi parola si vine totul completat cu suma de plata .... Editat Decembrie 22, 2017 de yo9gcc Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Nu iti trebuie cont paypal ca sa cumperi de pe ebay. Platesti direct cu cardul, intermediarul e oricum paypal. NU, cind platesti direct cu cardul @Relav Stati linistit caci oricum nu functioneaza bine. Am o tensiune prea mare, de exemplu: 283V in loc de 250... Nu atenueaza normal... Chestii dintr-astea. Ma gandesc ca daca schimb tranzistorii are sa functioneze normal. In partea de alimentare oricum va lucra normal fiindca acolo numai tranzistori sunt. La partea cu atenuarea ma rog sa fie de la tranzistori caci nu am chef sa dau jos atenuatorul e pe aparat si sa iau rezistorii si condensatorii la bani marunti.... Lamuriti-ma va rog de ce nu ar mai lucra? De ce o asemenea nebunie? Au nu is piese echivalente? Trebuie si rezistentele cu valori intre 2k2 si 4k7 inlocuite, la acest gen de depanare si toti condensatorii albastri! Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 NU, cind platesti direct cu cardul Trebuie si rezistentele cu valori intre 2k2 si 4k7 inlocuite, la acest gen de depanare si toti condensatorii albastri! Daca vrei sa inlocuiesti condensatorii albastrii, cu unii verzi, poti sa o faci? Am constatat diferente... Link spre comentariu
oprea_m Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Cred ca am cam dat-o in bara... I-am inlocuit cu unii rosii. Are ceva? Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Cred ca am cam dat-o in bara... I-am inlocuit cu unii rosii. Are ceva? Nu, nu ai dat-o in bara, nu ai fost informat, si nu este un pacat. Cu multi ani in urma, am avut privilegiul sa ma informeze cineva despre semnificatia culorilor condensatoarelor electrolitice. Link spre comentariu
oprea_m Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 @alcon eu facusem o gluma. Credeam ca este o gluma....In fine. Fiti va rog draguti si spuneti-mi cum pot transfera banii din banca sau de pe card in account-ul PayPal. Trebuie cumva sa bifez optiunea ''link a bank'' si sa urmez pasii? Cu Trustly am incercat sa transfer bani dar BRD-ul nu este inclus acolo....Tampite sisteme... Doamne fereste de nebuni si nebunii ne conduc. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Daca ai cardul atasat la contul paypal nu trebuie sa faci nimic, intri pe ebay dai plata cu paypal te transfera in cntul paypal iti cere adresa de livrare si isi trage paypal banii de pe cardul atasat la un anume curs leu-dolar al lor, dar care nu difera prea mult de al nostru, o sa iti spuna exact cati lei iti scoate de pe card. Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Trebuie sa faci un cont pe ebay. Din profilul tau de pe contul ebay se ataseaza contu paypal. Dupa asta nu mai trebuie sa faci nimic. Link spre comentariu
oprea_m Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 La mine in contul PayPal arata balance 0. Cred ca trebuie sa transfer bani din banca in PP.... Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Nu trebuie sa transferi nimic. Acolo apar doar sumele care le platesti sau cele care le incasezi dacă vinzi ceva. Link spre comentariu
oprea_m Postat Decembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Dar problema este ca nu il pot plati pe lituanianul de la care am luat niste tranzistori.... Se deschide pagina de paypal si imi da login, ma inregistrez dar apoi zice checking your info si ma tot tine asa de ma satur asteptand. Practic nimica se intampla. Probabil trebuie sa asociez contul in banca la BRD cu PP-ul. Eu asa cred, si sa transfer din banca in PP...... Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Nu reusesti sa atasezi contul PP la contul ebay . Nu trebuie sa faci nimic la BRD Link spre comentariu
oprea_m Postat Decembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Contul PP la ebay zice ca s-a atasat. Care o fi problema nu stiu..... Link spre comentariu
Relav Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 (editat) Eu am internet banking la banca Transilvania si un card Master forte cu care cumpar de pe internet. Dar eu trebuie sa intru pe acel card si sa specific nr de tranzactii zilnice, suma maxima pe care o disponibilizez pentru o zi si perioada pentru care fac aceste setari. Daca nu fac acest lucru Pay Pal imi cere sa dau alt card (cel cu care lucrez de obicei nefiind setat pentru ziua respectiva0. O fi si la tine ceva de acest gen? Referitor la ce am scris ca e posibil ca dupa schimbarea tuturor tranzistorilor sa obtii rezultate mai slabe dacat cu actualii tranzistori eu luam in calcul faptul ca unii tranzistori ar trebui sa aiba caracteristici foarte apropiate (imperechiati). Ba mai mult am vazut pe schema ca o parte dintre tranzistori sunt specifici firmei Motorola fara echivalenti si la care scrie ca sunt selectati (dupa ce?) Editat Decembrie 23, 2017 de Relav Link spre comentariu
Postări Recomandate