Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Plata pe ebay

Postări Recomandate

Buna seara,

Doresc sa cumpar de pe ebay niste tranzistori din Federatia Rusa. Acolo spune ca vanzatorul nu primeste banii decat in PayPal. Eu am un card de debit dar inca nu am reusit sa il asociez cu contul PP fiindca nu am obtinut inca codul. Poate maine sa apara pe extrasul de cont.

Ce v-as ruga eu sa-mi spuneti este daca pot plati si in felul asta cu cardul, adica si fara sa fi asociat cardul de debit.

Multumesc,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

@daniels Va multumesc.

@leo17 aici: -P403 sau GT322B (l-as prefera pe cel din urma);

-MP38 sau GT404G (la fel, l-as prefera pe cel din urma);

-MP42B

-MP10B

Am un oscilograf 130C si doresc sa inlocuiesc toti tranzistorii dintr-ansul care sunt americani, cu unii sovietici.

Nu lucreaza aparatul cu tuburi sovietice, cu tranzistori sovietici nu cred ca ar avea vreo problema.

Avem asa:

-2n2189: european ar fi AF124 iar sovietic P403 sau GT322B;

-2n1304: european: ASY29, sovietic: MP38 sau GT404G;

-2n404A: european: ASY48, sovietic: MP42B;

-2n404A echivalent cu 2N1305;

-2N1305: european: ASY27, sovietic: GT403A.

Echivalent cu MP38 este MP10B.

Editat de oprea_m
Link spre comentariu

Incearca sa suni direct la ei (banca) la nr de tlf de pe card si iti dau codul inainte de a aparea pe desfasurator. Am avut si eu o problema cu o angajata de la o banca....nu stia despre ce este vorba cu codul, ca ori joc poker pe net si trebuie sa platesc si multe altele, ca nu am niciun cod, singura rezolvare a fost sa sun direct la nr de tlf de pe card , am intrat in legatura cu un operator si am primit codul imediat dupa confirmarea datelor ca eu sunt propietarul cardului.

Link spre comentariu

@Relav Stati linistit caci oricum nu functioneaza bine. Am o tensiune prea mare, de exemplu: 283V in loc de 250... Nu atenueaza normal... Chestii dintr-astea. Ma gandesc ca daca schimb tranzistorii are sa functioneze normal. In partea de alimentare oricum va lucra normal fiindca acolo numai tranzistori sunt. La partea cu atenuarea ma rog sa fie de la tranzistori caci nu am chef sa dau jos atenuatorul e pe aparat si sa iau rezistorii si condensatorii la bani marunti....

Lamuriti-ma va rog de ce nu ar mai lucra? De ce o asemenea nebunie? Au nu is piese echivalente?

Link spre comentariu

Zaua buna,

Gata, am confirmat cardul in PayPal introducand codul. Acuma o sa pot plati vanzatorii de pe ebay?

In alta ordine de idei, un tranzistor este caracterizat de: Vcb, Vce, Veb, I col., P disipata col., temp. jonnctiunii, frecv. tranzitie, si castigul de curent hFE. Am aflat de asemenea ca tranzistorii cu Ge sovietici au curent de scurgere mai mic decat cei americani si europent. Asta ar afecta functionarea oscilografului? Ca nu vad ce altceva ar putea fi de vina din moment ce alti parametrii sunt identici or apropiati de valorile parametrilor tranzistorilor americani.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări