Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

update Win10

Vizitator

Postări Recomandate

Erata 2:

Chiar crezi sumele vehiculate la TV sau in dosare?

Exemplu: doar 1 milion de euro doctorul Lucan?

Aia cred ca erau banii de pachetel.

Buna

Cam asa.

Un cunoscut(rezident acolo),spunea ca este un cerc inchis.

Tipul respectiv(cu parinti chirurgi si posibilitati materiale de neinchipuit

muritorului de rand|) spunea ca a ajuns asistent al suspectului Lucan

dupa "investitii" masive.In anii de rezidentiat nu a asistat la nici un transplant

de rinichi.In schimb spunea ca (afaceristul Luncan) facea transplanturi la

arabi la greu.Intrebarea,de unde organe?Nu se gasesc pe garduri.

-Atlas-

Buna

Tocmai am observat unde am postat.

Total offtopic,nu cred sa aiba ceva de-a face cu Win10.

-Atlas-

Link spre comentariu

Aici la Divertisment -> Discutii diverse offtopicul in anumite limite e oarecum permis atata timp cat se discuta civilizat (nu si-n cazul lui Alphsoo).

E adevarat ca am ajuns cam departe de la update win 10 la Dr. Lucan dar oarecum au legatura :limb: Adica de cutit nu scapi cum nu scapi de update-urile la win 10

Link spre comentariu

Pai cum naiba sa afirmi indirect ca esti de acord ca jegurile noastre de politicieni sa ne fure ca vezi doamne in occident se fura mai mult. Tot ce se fura in tara asta se fura cu ajutorul plevei ce ne pastoreste si cu ajutorul nostru pt. ca stam cu ochelari de cal si asteptam sa vina Vlad Tepes ver. 2.0.

Link spre comentariu

Grafica de la W7 este lucrata cu stil si bun gust de o echipa de oameni stilati.

Iar grafica de la W10 parca este lucrata de ciobani pentru ciobani. Execrabila. (nu am nimic cu ciobanii, sunt buni in meseria lor de ciobani dar nu la sisteme de operare)

W10 este mai rapid totusi decat W7 si 8, si este mult mai bun la spionat decat cele doua uitate de Microsoft.

Editat de cristiand02
Link spre comentariu

Eu am nostalgia lui DOS6.22 , Win98SE si al discurilor vinyl dar am 60 ani si inca imi amintesc 386DX40

WIN10 e ok si rapid si nu mai rau....nu au decat sa ma spioneze in marea de milioane de utilizatori...si sa ma pupe-n fund

La Multi Ani!

P.S. am instalalat w10 pe Lenovo X60s

Editat de mila
Link spre comentariu

A-propos! Cum fac sa trec inapoi la win 8.1 dupa ce am upgradat ca fraierul la win 10? Ca se misca mai bine cu win 8.1...am un Dell Vostro 2521...multumesc pentru orice ajutor.

P.S. In viitorul apropiat cred ca ma bag pe Linux, orice varianta..Fedora ar fi una care imi place...dar, mai vedem.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări