Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

update Win10

Vizitator

Postări Recomandate

Pai tu crezi ca asta fac eu pe calculator, ce face un pusti pe androidul de la telefon, doar dau cu degetul pe ecran sa joc Candy Crush sau sa vanez pokemoni ?

Eu scriu software pt Windows ! Ca sa faci asta trebuie sa stii cum lucreaza sistemul de operare in inima lui, nu doar ce afiseaza el pt tabletari.

Editat de Dudikoff
Link spre comentariu

Poti explica afirmatia asta?

Hai ca știi la ce ma refer, nu ești utilizator de computer de 3-4 ani numai.

De la o interfață clara, bine organizata și cu acces la tot ce vrei sau ai nevoie dar totuși ușor de folosit și de începători, s-a trecut la interfețe tot mai pline de brizbrizuri dar cu acces direct tot mai greu și complicat la resursele HW.

De la XP la win7 s-a stricat vizibilitatea iconurilor și citirea meniurilor iar acum cu win10 s-a pierdut efectul de 3d, de vizibilitate în "relief" a ferestrelor și e greu sa vezi care este marginea la fereastra activa, ca să dau numai citeva exemple.

Avem acum computere cu putere foarte mare de procesare dar puterea asta de procesare ne este furata fără știrea și voia noastră ca să fie utilizata de "nu știu cine" remote la ce procesare au ei nevoie iar interfață de acces este minimalista ca aspect și nevoie de procesare.

Nu știu cit ne fura din intimitate dar sigur ne fura și din puterea de procesare.

Link spre comentariu

De la XP la win7 s-a stricat vizibilitatea iconurilor și citirea meniurilor iar acum cu win10 s-a pierdut efectul de 3d, de vizibilitate în "relief" a ferestrelor și e greu sa vezi care este marginea la fereastra activa, ca să dau numai citeva exemple.

Eu am dezactivat din start orice aero si 3D, dar vad ca anumiti utilizatori straight (sic!) le gasesc utile.

Fereastra activa e aia care are X-ul rosu. si de regula este "on top".

Nu am vazut inca un W10, o sa-l vad la vremea lui.

Credeam ca ai ceva detalii importante, dar vad ca este doar o chestie de gusturi. Eu nu o gasesc a fi una de utilitate. Cred ca varsta isi spune cuvantul.

@Dudi, care brizbriz-uri?

gwB349i.jpg

Link spre comentariu

Referitor la post-ul #32 al lui @cristiand02, "INTEL, AMD si Microsoft au facut cartel cu procesoarele fabricate de ei si W10", subscriu, este vorba doar de bani, nu i-ar mai satura Dzeu!
Dela XP incolo, tot ce a facut Bill Gates nu a fost decat niste incercari nereusite urmate de esecuri rasunatoare.
Nu era mai bine sa scoata din XP joculetele, browser-ul, media player-ul si sa-i mai bage prin update niste drivere si script-uri doar atunci cand apareau diferite softuri sau periferice moderne?
Datorita faptului ca aproape tot globul pamantesc (civil) inca mai foloseste XP-ul, nimeni nu ar fi avut ceva de obiectat, toata lumea era multumita si ii trimitea numai ganduri bune, acum nu...

Link spre comentariu

...........................

Credeam ca ai ceva detalii importante, dar vad ca este doar o chestie de gusturi. Eu nu o gasesc a fi una de utilitate. Cred ca varsta isi spune cuvantul.

..........................

Chiar crezi ca se pot da pe forumuri astfel de detalii.......

Ma refer la chestiile mai serioase pt ca asa de ochii lumii ai detalii si in mesajul anterior.

Pe bune, d-aia lumea e din ce in ce mai proasta.

Se spune ca inteligenta este in cantitate limitata dar numarul de persoane la care trebuie impartita este din ce in ce mai mare.

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Sa ne amuzam putin:

winsucker.jpg

windows_devolution.jpg

privacy_image_cache.jpg

Nu era mai bine sa scoata din XP joculetele, browser-ul, media player-ul si sa-i mai bage prin update niste drivere si script-uri doar atunci cand apareau diferite softuri sau periferice moderne?

Datorita faptului ca aproape tot globul pamantesc (civil) inca mai foloseste XP-ul, nimeni nu ar fi avut ceva de obiectat, toata lumea era multumita si ii trimitea numai ganduri bune, acum nu...

Iaca:

https://computerworm.net/gold-xp-2016-v2/

Editat de Spitfire
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări