hpavictor Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 (editat) Unii asculta scheme , alții asculta cabluri și sârme , aliaje de lipit , ștechere , siguranțe , mufe sau chiar izolatoare antivibratii și obligatoriu folosesc un demagnetizator pentru discuri vinil sau CD-uri înaintea audițiilor. Editat Ianuarie 11, 2018 de Victor Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Pai tu asa audiofil sau semiaudiofil cum esti, nu folosesti "cabluri și sârme , aliaje de lipit , ștechere , siguranțe , mufe sau chiar izolatoare antivibratii și obligatoriu folosesc un demagnetizator pentru discuri vinil sau CD-uri înaintea audițiilor". Ma dezamagesti. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Nu e scopul vieții mele sa ofer secretul iluminării spirituale pentru alții :) . Ca simplu fapt divers , am lipit componente electronice multe , foarte multe , am folosit tot felul de AMC-uri și acest lucru mi-a oferit multe satisfactii , inclusiv o bunăstare materială peste medie . Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 (editat) Si eu in trecut am lipit multe componente.......foarte diverse..........ideea era ce mai lipesc / lipesti acum. Analizeaza schema prezentata de tine prin prisma cunostintelor tale nu prin prisma a ce spun altii pt ca e posibil ca ei sa fi facut o eroare / omisiune, intentionat sau nu. Editat Ianuarie 11, 2018 de sesebe Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Păi totul este o provocare tehnica . De câștigat va câștiga cel mai performant și mai simplu montaj electronic . De ce simplu ? Păi complicat știe toată lumea cum se face ... Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 (editat) Aici ai dreptate. Cine poate face o schema simpla dar care sa se comporte la fel sau chiar mai bine decit una complicata e mare AS. Editat Ianuarie 11, 2018 de sesebe Link spre comentariu
dark_angel Postat Ianuarie 11, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 (editat) Operational incarcat capacitiv la iesire ?!?!? Pe cine vrei tu sa pacalesti? @sesebe care este criteriul de stabilitate la care faci referire? 1uF in iesirea Ao nu iti duce polul dominant cat mai in origine(Hz? zeci de Hz?) ori ma insel? U4 de ex. pot spune ca e folosit pe post de regulator de tensiune pozitiva? cu Vin 15V, o aproximare a tensiunii de iesire pe condensatorul de 1uF ar fi cam 15V*(2.4k/29.4k)*(1+8.6k/1k)~15V*0.78=11.7V. Avand in vedere ca nu e un curent prea mare si trz. din etajul de iesire al Ao tine nu i-au mai pus element regulator extern care sa fi fost comandat de .... Ao. Editat Ianuarie 11, 2018 de dark_angel Link spre comentariu
Postări Recomandate