Vizitator Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Quartul se mai verifica si cu eser-metru de la elman sau taxdoru adica miron 63 Esr-metru de la elman am si eu, cum se verifica quartul cu el? Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Am ESR-metru de la taxdoru, insa este PR1, nu cred ca stie de quartzuri....momentan sunt foarte multumit de el....Adica il am de vreo 5 ani , nu stiu exact Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Am ESR-metru de la taxdoru, insa este PR1, nu cred ca stie de quartzuri....momentan sunt foarte multumit de el....Adica il am de vreo 5 ani , nu stiu exact Colegu eu ma refer la acest eser https://www.elforum.info/topic/129332-esr-metru-cu-analizor-lcfp-miron63/ Esr-metru de la elman am si eu, cum se verifica quartul cu el? Cum Costica nu stii cum se verifica quartul cu miron63? eu lam cumparat in urma ta de la colegu elman si mam invatat singur cum se masoara un qoart dar asta doar in circuit se vede daca oscileaza si daca procesorul (jungla) merge se verifica pe quart , insa cu miron63 iti arata frecventa de lucru al quartului de exemplu daca quartul este de 18.000mh pe eser iti arata aceasta frecventa daca procesorul este bun sau in ce este folosit acel quart , am sa fac un video si am sa deschid un topic nou sa stie toti colegi cum se foloseste ca este de folos in anumite situatii Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Frumos...eu am versiunea aceea cu display cu segmente LED....oricum banuiesc ca osciloscopul stie mai bine ca ESR la masurarea unui quartz... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Frumos...eu am versiunea aceea cu display cu segmente LED....oricum banuiesc ca osciloscopul stie mai bine ca ESR la masurarea unui quartz... Corect ca osciloscopul stie dar eu nu lam folosit niciodata la quarturi ca nu stiu cum sal setez asa ca cu eser este mai bine ca imi arata frecventa exact cum scrie pe quart si asa mam obisnuit Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 quartzul este ok....nu vrea sa plece... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Atunci procesorul este ok butoanele leai decuplat? Link spre comentariu
catalin004 Postat Ianuarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 le-am vefificat doar ohmic...insa nu le-am dat jos...totusi cred ca este decedat.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Colegu eu ma refer la acest eser https://www.elforum.info/topic/129332-esr-metru-cu-analizor-lcfp-miron63/ Cum Costica nu stii cum se verifica quartul cu miron63? eu lam cumparat in urma ta de la colegu elman si mam invatat singur cum se masoara un qoart dar asta doar in circuit se vede daca oscileaza si daca procesorul (jungla) merge se verifica pe quart , insa cu miron63 iti arata frecventa de lucru al quartului de exemplu daca quartul este de 18.000mh pe eser iti arata aceasta frecventa daca procesorul este bun sau in ce este folosit acel quart , am sa fac un video si am sa deschid un topic nou sa stie toti colegi cum se foloseste ca este de folos in anumite situatii Eu de cind l-am cumparat de la elman nu l-am folosit decit exclusiv pentru verificat condensatori, pentru ca e cel mai bun la asa ceva, uitasem complet ca are si frecvent-metru, deci inseamna ca trebuie puse sondele aparatului la capetele quartului si iti arata frecventa quartului, adica daca este de 12Mhz atit trebuie sa arate?, o sa fac imediat cum termin "pauza" un test pe un tv functional........ Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Nu se pune paralel pe quart ci se pune minusul la masa si cu celalalt pe unul din pinii quartului deci nu arata la fel pe amindoi pini si doar pe unul bineinteles daca procesorul este ok Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Nu se pune paralel pe quart ci se pune minusul la masa si cu celalalt pe unul din pinii quartului deci nu arata la fel pe amindoi pini si doar pe unul bineinteles daca procesorul este ok OK. asta era raspunsul asteptat.......Multumesc! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Vad ca la tv LED si LCD nu merge masurat quartul cu miron63 acum am facut proba cred ca din cauza sursei ca oscileaza tot timpul , dar la tv CRT merge perfect masurat Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2018 Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Vad ca la tv LED si LCD nu merge masurat quartul cu miron63 acum am facut proba cred ca din cauza sursei ca oscileaza tot timpul , dar la tv CRT merge perfect masurat Inseamna ca m-am bucurat degeaba ca eu nu prea repar CRT-uri..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum