petreelectronic Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Toata stima pentru ce fac Morar, Buzdugan & Co in aceste zile. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Si eu ii ascult dimineata in masina de scoala. Este mare lucru sa ajuti pe cineva in aceste vremuri. Acea fata a obtinut, astazi, acel aparat dentar. Cinste lor!!! Link spre comentariu
dorofteius Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Pacat ca in zona Alba Iulia - Cugir , facand naveta in fiecare zi, merge prost spre deloc ZU . Eu am ramas cu EuropaFM , pt. ca nu am de ales. Dar nici ei nu stau prost . Sunt ok . Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Se aude prost si in Iasi, orasul din care emite (104,0). Cam la fel de "bine" se aude in Iasi alt Radio Zu (105,5) din satul Negresti, pe langa Chisinau. P.S. Al doilea ZU are cu totul alt program. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 (editat) Puteti da un telefon, in regie, la 0214091900 sau SMS la 1815, si le expuneti problema. Poate nici ei nu stiu faptul ca nu au acoperire pe intreg teritoriul tarii. In zona Munteniei, Radio Zu a preluat frecventa de la fostul Radio Romantic, adica 92,5MHz, post ce emite din Buzau. Editat Decembrie 20, 2017 de PINTI Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Aproape toti tinerii dela mine din bloc asculta acest post de radio. Link spre comentariu
Vizitator aldamar Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Si eu ii ascult dimineata in masina de scoala. Este mare lucru sa ajuti pe cineva in aceste vremuri. Acea fata a obtinut, astazi, acel aparat dentar. Cinste lor!!! Sa intaleg ca esti instructor auto? Daca da,te rog sa-l pui la punct pe colegul @dani_cta in ceea ce priveste virajul la stanga si deparirea la banda continua. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Decembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Si uite asa "se vireaza" si acest topic. As fi vrut sa discutam si despre faptele bune pe care le pot face romanii. Daca ar fi fost un topic depre cat ce prosti, hoti, puturosi si betivi suntem, discutia asta ar fi avut cateva pagini. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 (editat) Sa intaleg ca esti instructor auto? Daca da,te rog sa-l pui la punct pe colegul @dani_cta in ceea ce priveste virajul la stanga si deparirea la banda continua. Crezi ca dupa atata tambalau ce a fost acolo, m-ar fi ascultat pe mine? Am preferat sa stau in banca mea. Si uite asa "se vireaza" si acest topic. As fi vrut sa discutam si despre faptele bune pe care le pot face romanii. Daca ar fi fost un topic depre cat ce prosti, hoti, puturosi si betivi suntem, discutia asta ar fi avut cateva pagini. Ai intrebat daca mai asculta cineva Radio ZU. Am fost singurul care ti-a confirmat faptul ca ascult, dimineata, acest post de radio. Si il ascult cu placere. Daca vrei sa comentam mai in detaliu, pot da o fuga pana la Cos...ni. sau sa te sun. Stima George. Editat Decembrie 21, 2017 de PINTI Link spre comentariu
surubarila Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Sanatate permanenta ! Se "prinde" OK in PH (cel putin la mine cu tuner Yamaha TX-480 ) , insa e al Intactului , asa ca n-are ce cauta in casa mea. Radio Prahova 99,2 Mhz cel mai tare ! Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 (editat) Si ce legatura are 'Intact' cu acest topic? Te-a lezat cu ceva? Te-a jignit cu ceva? Ti-a furat ceva? Suntem nerabdatori sa ne spui : ce ai impotriva acestui post de radio? Ai auzit, poate, pe post, ce sacrificii au facut acesti oameni de radio, timp de o saptamana, pentru a ajuta diversa persoane? Au dormit la comun pentru a realiza emisiunea " Orasul faptelor bune" Au facut fericiti o multime de oameni. Si o ultima intrebare pentru @ surubarila: Ai dat si tu, din putinul tau, in aceasta perioada de Craciun, ceva , cuiva, chiar simbolic? Editat Decembrie 22, 2017 de PINTI Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Radio Prahova 99,2 Mhz cel mai tare ! S-o crezi tu... Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Si eu ascult cu placere Radio ZU si Pro FM in turele de noapte lungi,a nu se intelege ca ziua nu le ascult..! Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Mai asculta careva radio Ciocarlia? Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Radio Romantic 101,9 MHz (numai in Bucuresti in eter, in rest pe net), aproape non-stop cand sunt acasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate