kata_tel Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Am acest tv la care i-am schimbat acum un an integratul de baleiaj vertical LA7840 si niste filtre. Acuma cedat din nou. Sa fie piesa cauza sau ceva anume.ms Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 (editat) Am acest tv la care i-am schimbat acum un an integratul de baleiaj vertical LA7840 si niste filtre. Acuma cedat din nou. Sa fie piesa cauza sau ceva anume.ms Vrei sa spui LA7848,nu LA7840. Televizorul asta a iesit prost pe poarta fabricii si cu problema asta.Picau si in garantie cadrele si mai rau ca uneori duce si TDA12xxx De schimbat nu ai decat 100/63 de flyback si 100/63 de pe alimentarea lui. Daca a tinut un an a mers foarte bine,garantia e de 3 luni. Vezi ca circula multe stifturi LA7848. Editat Decembrie 20, 2017 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 finalul cadre nu face bine contact cu radiatorul la acest tv. trebuie incarcat bine cu pasta siliconica intre final si radiator. daca atinut un an nu e rau. Link spre comentariu
kata_tel Postat Decembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Atunci am achizitionat doua bucati de integrate de la miva. Ramane sa-l montez pe celelalt. E un miros de ars intepator si parca la traf linii dar zic ca de la integrat sa dus mirosul acolo. Sa incerc sa-i pun alt radiator ??ms Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 sper ca nu s a prajit r538 sau r540 ca atunci este grav (procesor defect). daca cele doua rezistente sunt ok atunci sa masori si tensiunea de alimentare bv care trebuie sa fie de aprox 30v. daca este mai mare o poti scadea putin prin marirea valorii rezistentei de pe alimentare bv (pui 4 -10 ohm). Link spre comentariu
blacired Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Eu am fost satul cu 7848 care pica la trei luni, inclusiv cu radiator suplimentat,,, am pus odata 7849 cu modificari la prinderea mecanica pe radiator,,, de atunci numai de asta pun... nici unul nu s-a intors bulit. Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Trebuie schimbati toti condensatorii din BV, am pus si eu de la miv si nu mi-a venit inapoi..cam 1 an are la client...ar trebui verificata si bobina sa nu fie strapunsa de condens..foarte rar recomand prinderea cu surub si piulita, cum a mai zis colegul de mai sus. PS trabuie verificata si B+ Link spre comentariu
kata_tel Postat Decembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Condens nu este in camera. Ce bobina ?? De deflexie?? Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Da de deflexie...Daca se ard in continuare trebuie cumparat original...adica nu pocnitori Link spre comentariu
kata_tel Postat Ianuarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 am gasit umflat c-ul de pe alimentarea baleiajului 100micro.50v. l-am schimbat data trecuta nou. sa verific si c-urile pe alimentare de 100micro. unul e umflat altul e uscat. acum functioneaza..mersi baieti Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 18, 2018 Partajează Postat Ianuarie 18, 2018 Condensatoare slabe calitativ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum