manolo Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 (editat) O idee: Con DC jack 3016 a01.LMK.txt se sterge .txt Editat Decembrie 20, 2017 de manolo Link spre comentariu
gabygaby Postat Decembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Da, este bun si asa, multumesc. Link spre comentariu
mars01 Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 (editat) PCB-house-ul tot nu va proceda asa, adica sa dea gauri suprapuse partial. In acest caz sansele sunt destul de mari ca burghiul sa se rupa fiind atras prin deflectie in gaura vecina. Aceasta deoarece burghiele folosite sunt din carbura, burghie care admit foarte putina flexare. Dar cel mai probabil, atunci cand vor face DRC-ul vor constata erorile de gauri suprapuse si isi vor da seama ce vrei. Daca sunt baieti buni iti vor adauga ei in fisierele Gerber acele sloturi. Morala este ca: in Sprint Layout nu poti face sloturi si daca ai nevoie de asa ceva trebuie sa gasesti o modalitate sa iti comunici intentiile catre producator. Ori faci ca mai sus, creand erori care vor atrage automat atentia ori faci un desen cu ce doresti asa cum am discutat anterior. Editat Decembrie 22, 2017 de mars01 Link spre comentariu
gabygaby Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Pana la urma am alaturat pad langa pad foarte des, exportat gerber, acceptate fara probleme la fabrica. Dupa ce le primesc revim cu detalii. test.zip Link spre comentariu
gabygaby Postat Februarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 Am primit cablajele, gauri executate perfect. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Am primit cablajele, gauri executate perfect. In concluzie, se poate... Link spre comentariu
Vizitator toma11 Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 buna seara cine ma poate ajuta cu un pcb la acest amp evens q-1850 evens.pdf evens1.pdf Link spre comentariu
wave Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 (editat) Proiectare ,sau ce anume? Editat Februarie 21, 2018 de wave Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 buna seara cine ma poate ajuta cu un pcb la acest amp evens q-1850Se gasesc pe pagina producatorului. E nevoie de ajutor sa indicam adresa internet? Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 22, 2018 Partajează Postat Februarie 22, 2018 buna seara cine ma poate ajuta cu un pcb la acest amp evens q-1850 Ar fi binevenit un proiect realizat in Sprint Layout-5 (nu in Sprint Layout-6). Link spre comentariu
yo9dl Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 Am gasit o modalitate simpla de a face gauri ovale Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 18, 2020 Partajează Postat Octombrie 18, 2020 Nu stiam de metoda asta, nici nu am avut nevoie de gauri ovale ca sa ma lovesc de problema asta. Multam frumos de idee ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum