cearda Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Tot ce este pe youtube,de genul acesta este trucat. Probabil unele persoane vor sa faca bani din nimic ( au nevoie de multe vizualizări). Atâta timp cât nu exista o explicație clară la: ce este visul,vorbim de ozn-uri,spirite,religie....etc. Ce nu face omul pentru bani. Faza cu butoiul din ultimul filmuleț,putea fi creată cu ajutorul a doi magneti puternici care se resping. Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 cred ca oamenii si puterile care apar in link-urile de la dan pin au sanse mari sa fie reale. chestia cu aparatul care vindeca insa..nush ce sa zic, nu prea cred ca e adevarat. si raelienii ) Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Mie mi se intampla(cateodata) un fenomen...inexplicabil(nu paranormal),mergeam cu colegii si le spuneam ca voi lua un loz castigator,asa si a fost timp de vreo 4-5 luni,desigur,nu stiam suma dar era castigator SIGUR! In ultimii 10-15 ani(din ce in ce mai rar) ''presimt'' ca mi se va intampla ceva ..pozitiv,orice...nu stiu ,dar se INTAMPLA ! NU cred in VRAJITOARE,Magie alba/neagra,blesteme,descantece si alte tampenii de genul asta! In cazuri de genul asta,prietenii/rudele ajung la concluzia ca...am avut NOROC..!! Ce este NOROCUL?? Chiar nu stiu..ceva explicatii?? Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 ce este NOROCUL ? modalitarea prin care se poate reusi in viata in gandirea a 90% din romani ei se bazeaza pe NOROC mai presus de orice pregatire profesionala si vointa de a reusi in viata cu ajutorul acestui NOROC se pot sunta de exemplu 30 de ani de munca castigand la Loto o suma apreciabila ca si extraterestrii , acest NOROC se pare ca exista ptr unii , dar ptr majoritatea e doar o poveste putini sunt cei rapiti cu adevarat de NOROC e adevarat ca mai multi decat cei rapiti de extraterestrii stiuca de care povesteam eu , a avut parte de NOROC Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Nu s-a inchis inca? NU,un fenomen...paranormal ..exista ,cel care face ca...''perpetuum mobile'' sa...functioneze! Asadar,stimati colegi...incercati sa invatati si scriile Mamei Omida etc! Atunci,veti ajunge..vizionar,cunoasteti calatoria in ...timp! Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 NU,un fenomen...paranormal ..exista ,cel care face ca...''perpetuum mobile'' sa...functioneze! Asadar,stimati colegi...incercati sa invatati si scriile Mamei Omida etc! Atunci,veti ajunge..vizionar,cunoasteti calatoria in ...timp! Fiind destul de multe, le-ati luat cu apa? Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 DA,cu apa...sfintita! Link spre comentariu
oprea_m Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 (editat) Mi-am adus aminte de o chestie. Sa vedeti. Eram cam acum 5-5 ani si ceva cred in dormitor si ma gandeam la vecinii de deasupra care creeau probleme si faceau ca toate alea prin casa de ziceai ca-s grajduri acolo ). Si cum eram eu langa calorifer si gandeam asa cu foc, iaca zboara un gratar mic din plastic de pe sifonier, de pe cutiile cu tuburi. Asa a zburat gratarul cu bolta ca m-a uimit si pana acuma is uimit de acea intamplare. A zburat cu bolta, adica nu a cazut pur si simplu de acolo, ci a zburat si a ajuns la picioarele mele..... Ciudat, foarte ciudat. Misto. Mai vreau sa vad asa ceva. Editat Decembrie 22, 2017 de oprea_m Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 (editat) Mi-am adus aminte de o chestie. Sa vedeti. Eram cam acum 5-5 ani si ceva cred in dormitor si ma gandeam la vecinii de deasupra care creeau probleme si faceau ca toate alea prin casa de ziceai ca-s grajduri acolo ). Si cum eram eu langa calorifer si gandeam asa cu foc, iaca zboara un gratar mic din plastic de pe sifonier, de pe cutiile cu tuburi. Asa a zburat gratarul cu bolta ca m-a uimit si pana acuma is uimit de acea intamplare. A zburat cu bolta, adica nu a cazut pur si simplu de acolo, ci a zburat si a ajuns la picioarele mele..... Ciudat, foarte ciudat. Misto. Mai vreau sa vad asa ceva. Acei vecini se alergau prin casa intr-un fel de dans nuptial si se stopeau cu sampanie din gura? Editat Decembrie 22, 2017 de alcon Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Mi-am adus aminte de o chestie. Sa vedeti. Eram cam acum 5-5 ani si ceva cred in dormitor si ma gandeam la vecinii de deasupra care creeau probleme si faceau ca toate alea prin casa de ziceai ca-s grajduri acolo ). Si cum eram eu langa calorifer si gandeam asa cu foc, iaca zboara un gratar mic din plastic de pe sifonier, de pe cutiile cu tuburi. Asa a zburat gratarul cu bolta ca m-a uimit si pana acuma is uimit de acea intamplare. A zburat cu bolta, adica nu a cazut pur si simplu de acolo, ci a zburat si a ajuns la picioarele mele..... Ciudat, foarte ciudat. Misto. Mai vreau sa vad asa ceva. ia-ti o pisica si o sa vezi in fiecare zi asa ceva Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Eu unul as prefera un..acvariu! Am avut in tinerete,..deci cam stiu despre ce e vorba..! Daca as avea acvariu+pisica+..catel....+(1-2) neveste situatia ar fi...?? Eu stiu ?? Indepliniti careva aceste...''conditii''? Spuneti-ne si noua...poate ne reorganizam...poate renunt la...? (pesti,sau ..pisica/caine) Ma mai gandesc daca si nevasta poate fi pe lista...neagra! Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 (editat) Atentie morocanosule, ca daca iei doua neveste, te pricopsesti si cu doua SOACRE! Nu mai stiu pe unde citisem ca pestii din acvariu, ar consuma energiile negative. (care este) . Le "manca" mai bine ca orice animal de pamant. Armonia din natura (Yin/Yang) a inspirat civilizatia chineza inca de acum 5.000 de ani. Ulterior, a aparut principiul Feng Shui, care incearca sa creeze armonie intre om si mediul in care traieste. Citat: "Principiile feng shui susțin că nu se poate ajunge la un echilibru între om și spațiile pe care acesta le folosește decât dacă aceste două forțe nu sunt în echilibru". fortele la care se face referire sunt Yin/Yang. ................... Pana acum, n-am avut personal nici o experienta care sa poate fi catalogata drept paranormala. Editat Decembrie 23, 2017 de marius75 Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Nici nu stii cat ADEVAR graiesti,o SOACRA(rea de gura) este o...problema,DOUA inseamna...DEZASTRU ! In mod sigur m-as putea intelege cu o soacra...''vitrega''(??) sub...25-30 de anisori! Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Paranormalul exista si se manifesta. Problema e sa stii/fii pregatit sa-l observi. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 23, 2017 Partajează Postat Decembrie 23, 2017 Nici nu stii cat ADEVAR graiesti,o SOACRA(rea de gura) este o...problema,DOUA inseamna...DEZASTRU ! In mod sigur m-as putea intelege cu o soacra...''vitrega''(??) sub...25-30 de anisori! Fleosc. Eu am doua soacre (si o singura nevasta), dar nu le bag in seama. Link spre comentariu
Postări Recomandate