oprea_m Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 (editat) Sa traiti, Uitati aici cateva filmulete cu astfel de fenomene non-materiale care interactioneaza cu materia. Nu exista duhuri, spirite, demoni, ingeri si alte chestii dintr-astea. Toate au afacere cu Natura si legile Universului. Nu am indoieli cu privire la faptul ca daca noi actuala omenire am fi macar pe jumatate din ceea ce eram la un moment dat, tehnologia noastra si nivelul de trai s-ar schimba radical. 99,99999999999% din Univers este logica si tot atatea intrebari isi gasesc raspunsul intr-un mental care raspunde in mod constant Realitatii. Va rog sa nu criticati, va rog doar sa va uitati si sa impartasiti cu noi experiente ale Dv. (asta daca aveti). https://www.youtube.com/watch?v=53r9mVnv13o&index=254&list=LLWrk4FnS0PQnI_4j3EVKUNA https://www.youtube.com/watch?v=E7nFf-ld7Fk&index=255&list=LLWrk4FnS0PQnI_4j3EVKUNA https://www.youtube.com/watch?v=DL_bIhVJi-k&index=257&list=LLWrk4FnS0PQnI_4j3EVKUNA https://www.youtube.com/watch?v=3orfdO9UVUs Ultimele doua sunt foarte bune. Stii ca acolo se intampla ceva in momentul in care ai animale si acestea se manifeste zgomotos si violent: latra, scot coltii la nimica...etc. Internetul este plin ochi cu tot felul de imagini si filmulete de acest gen, unele trucate iar altele adevarate. Tot ce inseamna fenomene paranormale se bazeaza pe legi naturale, adevarat; intrebarea este: aveti oare curajul sa le cercetati? Editat Decembrie 19, 2017 de oprea_m Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 si eu am patit odata cand eram la pescuit am adus o stiuca aproape de mal si brusc , efectiv inexplicabil , paradoxal si bulversant , s-a speriat , a rupt firul si a fugit eram singur , deci o entitate invizibila a facut-o sa se manifeste in acel mod inuman pentru o stiuca ba mai mult , urmatorul peste a fost un caras cea ce mi-a confirmat faptul ca stiuca , de frica , nu a mai vrut sa vina iar la mal Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Ducerea in derizoriu este o tampenie, o idee chiar gresita merita o discutie rezolvabila prin respect asa ca las-o incolo de stiuca... Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 (editat) eu tot primesc de la youtube notificari de noi filmulete cu anunaki...sa vedeti acolo SF-uri de buget redus.. acuma..ce sa zic, nu pot spune ca nu cred ca fenomenele paranormale (sau hai sa le spunem inexplicabile) exista. poate fiecare din noi a avut experiente pe care nu si le poate explica (macar ceva de genul premonitiei) mai mult sau mai putin spectaculoase. si totusi, sunt de parere ca sunt foarte rare cazurile reale surprinse de echipamente electronice. din pacate, cele din link-uri...dar in fine, e doar parerea mea. Editat Decembrie 19, 2017 de gabitzu2006 Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 cand eram mic , credeam ca exista extraterestrii , fantome si alte jucarii azi cand orice cocalar are telefon cu inregistrare HD am ajuns la concluzia ca nu exista nimic din toate astea cum ? simplu prin deducatie logica acum 40 de ani apareau 4 filme trucate cu 4 lumini plictisite si ziceau ca sunt 4 ozn-uri acum apar filme ca cele de mai sus nu e nicio diferenta ptr ca nu este nicio fantoma si nu este nici bau-bau .... in afara de ala care este si aici urmeaza rasul ala din Tales from the Crypt Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Daca nu exista duhuri, spirite, demoni, ingeri si alte chestii dintr-astea, ce sunt fenomenele non-materiale care interactioneaza cu materia? Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Autosugestie și psihoze in forma agravantă . E caz de targă , terapie doar la reanimare . Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 zi-le Uzzi...baga-i in perfuzii! Link spre comentariu
oprea_m Postat Decembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 (editat) N-a fi baiu. Va inteleg reactiile. Dar pe mine nu ma convingeti. Credeti ce vreti. Eu am vazut multe pana acuma si stiu ce vorbesc. Sa va ajute dumnezeul ala al vostru sa nu v-i se intample asa ceva vreodata ca nu prea va vad luand oscilograful si incepand sa masurati prin casa. Da D-le Victor, omenirea de acuma este la pamant cu multe inclusiv logica elementara, dar sa stiti ca oamenii sunt fiinte sensibile iar aparatura nu prea minte ea, nu stiu cum sa va spun.... Mai cercetati. Sunt astfel de fenomene surprinse pe camere de luat vederi, camered de filmat, pozate cu aparate de fotografiat, etc etc. As mai spune eu cate ceva dar apare @Tessla si cere sa fie inchis topicul. Probabil ca asta este ordinul de zi pe unitate... nu stiu doar presupun. Stima, Editat Decembrie 20, 2017 de oprea_m Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Domnule Oprea, ca tot ii dati cu logica...dvs personal, ati trait vreun fenomen caruia nu i-ati putut gasi nicio explicatie logica, dar absolut niciuna? eu unul nu contest ca se intampla lucruri pe care (inca) nu le putem gasi o explicatie, dar argumentele pe care le aduceti (inregistrari facute de altii) nu sunt solide si lasa loc de interpretari. sunetele pot fi adaugate la montaj...cainii aia care se gudura..poate ca stapanul le arata ceva mancare..sau ceva care nu le placea..etc. animalele pot fi dresate! daca vreti, luam punctual un filmulet..dvs aduceti argumente pro, iar eu si alti ”sceptici” aducem argumente contra. nu incerc sa va conving ca asa ceva nu exista, ci doar sa luam ce e bun si real din toata mestecatura de pe internet. deci ce spuneti de provocare? Link spre comentariu
Mark S Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Din prea multa autocunoastere si satisfactie de sine, le stim pe toate. Nimic nu se poate intampla din ce nu ne putem explica. Iar daca nu ne putem explica-nu exista. Am facut doar un portret al sclavului modern, contemporan. Alti oameni, care fac abstractie de sclavie, incearca sa-si puna mintea la contributie, sa treaca peste emfaza prostesc-cocalareasca si sa se intrebe..."cum se poate intampla". Si chiar mai mult. Oameni ca astia au existat si se numeau Newton, Einstein, Faraday.......etc. Fara ei, sarcina de a cunoaste mai mult ne-ar fi revenit noua...ptr ca fara ei nu am fi avut tehnologia care ne permite sa ne batem joc de orice, pe simplul motiv ca putem trancani ce vrem.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 ...sunetele pot fi adaugate la montaj...cainii aia care se gudura..poate ca stapanul le arata ceva mancare..sau ceva care nu le placea..etc. animalele pot fi dresate! daca vreti, luam punctual un filmulet. Intr-un clip apar niste puncte luminoase care se plimba de jos in sus (si invers) aiurea prin cadru.Cine nu a vazut filmari in infrarosu,de noapte a unui sistem de supraveghere,tinde sa creada ce spune autorul,ca e paranormal.Eu ii asigur ca acele puncte sunt scame sau praf fin ce misca prin incapere odata cu aerul,si cand intra in raza luminii cu infrarosu devin mai luminoase decat restul detaliilor.Cine nu crede,poate incerca.Deci un caz explicat.Sunt sigur ca pt toate exista explicatii,fie si simple farse facute pt a fi postate pe net si a castiga vizualizari fara numar.Creduli sunt destui. Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 repet: eu nu contest ca se intampla si lucruri pe care omul sa nu le poata explica. Spun doar ca exemplele date nu sunt chiar cele mai convingatoare. Si cred ca experientele traite de fiecare in particular sunt cea mai buna dovada ca asa ceva exista. Degeaba as trai eu o experienta cu fantome, pe care sa zicem ca o inregistrez, audio si video si o prezint altora, tot voi fi contrazis, se vor aduce argumente solide contra..etc Mi se pare asemanatoare cu lupta unora, fie ei crestini, evrei, musulmani, de a-i convinge pe altii ca Dumnezeu, Yahve, Allah exista...Divinitatea consider ca este o chestie foarte personala, intima...religiile sunt total inutile, pentru ca singura religie adevarata e ce crede fiecare, in felul sau. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Eu doar am explicat ce se intampla intr-un clip care are pretentia ca prezinta ceva paranormal.In lipsa acestei explicatii,era paranormal...acum e doar normal. Link spre comentariu
Mark S Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Bine zis, @ gabitzu si asa am ajuns la subiectul care trebuie Se intampla destule si pot recunoaste, nu dau detalii, ca am trecut si eu prin cateva. Paranormale, dumnezeiesti...nu are importanta. Important e ca nu am gasit explicatie. In plus exista un documentar care se numeste Ancient Aliens, produs de History Channel. Desi titlul serialului sperie....sunt multe de vazut si invatat acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate