ionel sm Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Un cod MFY pt telecomanda NIP03 rog daca se poate si eventual cum se intra in service. Codul l-am depistat .Este 1533 dar mai greu de intrat in service neavand telecomanda originala. Link spre comentariu
ldoctoru Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Un cod MFY pt telecomanda NIP03 rog daca se poate si eventual cum se intra in service. Codul l-am depistat .Este 1533 dar mai greu de intrat in service neavand telecomanda originala. incerca metoda de mai jos Se selecteaza limba Engleza din meniu.Se iasa din meniu.Se apasa meniu de 3 ori ,.P- de 3 ori V+ odata dupa care CAPS si Reveal una dupa alta ,deci nu impreuna.Navigare cu P+ si P- selectie cu V+ si V- se automemoreaza si iesire din service mode cu St-BY. Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Din pacate nu am telecomanda originala.Astept sa o primesc.Pe cea MFY nu am butoanele CAPS si Reveal . Link spre comentariu
ldoctoru Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 (editat) Din pacate nu am telecomanda originala.Astept sa o primesc.Pe cea MFY nu am butoanele CAPS si Reveal . ce model de mfy aveti CAPS are trebuie sa fie tasta TV/DTV si REVEAL tasta cu semnul ? Am incercat si asa este cum am scris mai sus scrieti pe MFY codul 1533 si ar trebuie sa mearga tastele de mai sus Daca aveti BRAVO am facut clona la NIP03 Editat Decembrie 20, 2017 de ldoctoru Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Multumesc mult! Asta a fost. Link spre comentariu
ionel sm Postat Decembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 (editat) ”Daca aveti BRAVO am facut clona la NIP03” Da am si acest model de telecomanda.Cod Bravo -91395. Editat Decembrie 20, 2017 de ionel1959 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum