Vizitator Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 (editat) Un amplificator PAA210CD cred ca a ars un final a treia oara(nu acelasi) pt ca are 4 bucati de 4 firme diferite. El are 2SC5198 care costa 4 lei pe M.D. dar exista tot acolo si 2SC3281 la 8 lei. As vrea sa-l pun pe acesta si doresc 2-3 pareri de la tovarasi care au lucrat cu ei. Nu am schema dar finalul pare contratimp cu traf de iesire, un canal cu cate 2 tranz in paralel pe ramura. Editat Decembrie 19, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Ati identificat motivul pentru care finalii aia s-au ars in mod repetat? Niciunul nu se mai fabrica din cate observ, cei de la MD ar putea sa nu fie autentici. As sugera ceva mai actual, chiar si banala pereche 5200/1943 sunt ok daca ii procurati din surse de incredere. Leco din cate stiu are tranzistori de vanzare, si la el nu se pune problema de provenienta dubioasa, si e din capitala, ati putea sa va intalniti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Avand vreo 5 iesiri nu stiu daca nu pun la intamplare boxele. Iar dupa prima depanare cauza poate fi chiar dezechilibrul produs punand de fiecare data tenz de la alt fabricant. Am facut niste masuratori aproximative, la tensiune stau binisor dar la beta originalul Toshiba sta cel mai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum