Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor pic12f629

kit

Postări Recomandate

am codul:__CONFIG _CP_OFF & _CPD_OFF & _BODEN_OFF & _MCLRE_ON & _WDT_OFF & _PWRTE_ON & _INTRC_OSC_NOCLKOUTmain call 0x3FF ; retrieve factory calibration value bsf STATUS,RP0 ; set file register bank to 1 movwf OSCCAL ; update register with factory cal value bcf STATUS,RP0 ; set file register bank to 0; remaining code goes here banksel TRISIO movlw 0x02 movwf TRISIO movlw 0x00 movwf WPU bsf OPTION_REG,NOT_GPPU banksel GPIOloop: btfss GPIO,GP1 bsf GPIO,GP0 call delayx bcf GPIO,GP0 call delayx goto loop delayx: movlw 0xa0 ;0x07 movwf tempxdelayx_loop: decfsz tempx,F goto delayx_loop return... care ar trebui sa-mi flicaie pe GP0 un led atunci cand pe GP1 am 0, iar cand am 1 sa-l lase stins. In simulator o face, dar in realitate ba... Nu ma taie nici in ruptul capului de ce naiba, ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kit

3

• sofian

1

Top autori în acest subiect

am uitat sa specific: semnalul de pe GP0 il vizualizez pe osciloscop. datele prezentate in problema sunt certe. le-am trait pe pielea mea. imi scapa ceva, dar nu vad ce: am citit documentatia si pe muchie, dar nu vad unde-i scaparea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări