kit Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 am codul:__CONFIG _CP_OFF & _CPD_OFF & _BODEN_OFF & _MCLRE_ON & _WDT_OFF & _PWRTE_ON & _INTRC_OSC_NOCLKOUTmain call 0x3FF ; retrieve factory calibration value bsf STATUS,RP0 ; set file register bank to 1 movwf OSCCAL ; update register with factory cal value bcf STATUS,RP0 ; set file register bank to 0; remaining code goes here banksel TRISIO movlw 0x02 movwf TRISIO movlw 0x00 movwf WPU bsf OPTION_REG,NOT_GPPU banksel GPIOloop: btfss GPIO,GP1 bsf GPIO,GP0 call delayx bcf GPIO,GP0 call delayx goto loop delayx: movlw 0xa0 ;0x07 movwf tempxdelayx_loop: decfsz tempx,F goto delayx_loop return... care ar trebui sa-mi flicaie pe GP0 un led atunci cand pe GP1 am 0, iar cand am 1 sa-l lase stins. In simulator o face, dar in realitate ba... Nu ma taie nici in ruptul capului de ce naiba, ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
sofian Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 delayx este o intirziere de max 1mS, deci nu ai cum sa vezi ca "flicaie" ledul. Link spre comentariu
kit Postat Iunie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2007 am uitat sa specific: semnalul de pe GP0 il vizualizez pe osciloscop. datele prezentate in problema sunt certe. le-am trait pe pielea mea. imi scapa ceva, dar nu vad ce: am citit documentatia si pe muchie, dar nu vad unde-i scaparea. Link spre comentariu
kit Postat Iunie 13, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2007 uf! am gasit! lipsea:MOVLW 0X07MOVWF CMCONscria treaba asta si intr-o nota, dar... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum