hpavictor Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Totul e la început ... Mulțumesc tuturor celor ce au contribuit la acest proiect ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Intrarea este comutabila ( in doua trepte ) avand posibilitatea de a seta capacitatea in paralel cu rezistenta de sarcina a dozei ( se realizează un circuit acordat ce favorizează frecventele înalte , in acest fel se compensează capacitatea parazita a cablului și mufelor de semnal mic ) iar ieșirea este mixta , asimetrica ( tip RCA ) și este însoțită de o ieșire simetrică ( balansata XLR3 ) pentru conectarea la orice tip de preamplificator de linie de înaltă calitate ( HiFi / HiEnd ) , aici incluzând și echipamente de studio . Între mufele de ieșire se afla un comutator on / off pentru filtrul subsonic inclus ( 15Hz 18 dB / octava ) care a fost special studiat pentru a nu denatura faza la frecvente joase ... Proiectul este inspirat ( parțial ) dintr-un produs comercial foarte scump , dar nu va pot oferi detalii suplimentare , este evident de ce . . Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Mai sus aveți o parte din proiect , din faza inițială .Proiectul final este cumva diferit față de sursa de inspirație ...Aveți răbdare . Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 19, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2017 https://www.docdroid.net/HoQGCeD/amplificator-de-doza-mm-mc-riaa.pdfRepet , conceptul final încă nu e gata ...Până la schema finală , PCB și realizarea practică va mai trece mult timp .Cei interesați știu ce au de făcut .E loc pentru toată lumea , așa că puteți să vă dezvoltați propriul proiect .Informație e destulă ... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Pentru studiu individual : https://www.docdroid.net/ErlZdDW/balancedphono-ampsextensiontothethesoundofsilence.pdf Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Tot pentru studiu individual : http://www.klaus-boening.de/html/phonostage.html Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 21, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Urmare : http://docdro.id/hJynG4w Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Este poate cel mai pretentios montaj din pdv al alimentarii; pt o calitate de top eu as folosi stabilizatoare paralel (cu toate inconvenientele). Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 (editat) Din doua scheme de surse atașate mai jos , unii useri cu vederi mai largi își pot imagina o singura schemă , care să folosească la superlativ avantajele fiecăreia dintre scheme , ca o prima treaptă a etajului de alimentare . Evident , sunt total de acord cu Shambala , ar trebui sa urmeze o a doua treaptă , ce ar consta într-un stabilizator paralel ... pentru obținerea unor performanțe de excepție . Editat Decembrie 22, 2017 de Victor Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 22, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2017 (editat) Schema recomandata pentru stabilizator paralel : Acum puteți obtine o schema de genul " trei în unul " , dar rămâne ca cineva " curajos " să pună cap la cap toate cele trei scheme pentru a vă prezenta o schemă finală de sursă de alimentare pentru etaje de amplificare pentru semnale mici ( preamplificator RIAA pentru doze MM și MC ) cu performanțe deosebite ... se spune că 50% din sunet este determinat de performantele sursei de alimentare ! Editat Decembrie 22, 2017 de Victor Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Sugestie - se alege un traf cu Uies mai mare cu 6-10V decat in schema, C101 = max 1000uF, urmeaza R serie = 22-47ohm si apoi C-ul mare de 10.000uF (dar nu mai este necesar sa fie atat de mare). Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2017 +1 Cam asta va fi și soluția mea : Redresare , filtru CRC , multiplicator de capacitate , stabilizator serie treapta 1 , stabilizator serie treapta 2 , stabilizator paralel . Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 25, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2017 (editat) Este poate cel mai pretentios montaj din pdv al alimentarii; pt o calitate de top eu as folosi stabilizatoare paralel (cu toate inconvenientele).Ințeleg aprecierea tuturor pentru schemele cu simetrie perfecta , inclusiv eu am fost si sunt FAN al acestui concept , dar ... am depășit momentul .Acum mă interesează doar cum suna ... Accept ca etajul VAS si etajul de ieșire sa fie cu simetrie perfecta , din motive de PSRR / CMRR cat mai mari , dar pentru THD / IMD valori minime . Ce contează ? Dupa cele menționate de mai sus , doar FFT-ul . Editat Decembrie 25, 2017 de Victor Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 11, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Uite un exemplu asa DA : Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum