Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

E12-250N

MARLANU

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MARLANU

3

• Sharky

2

• Gizmo

1

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator vacea

cum ar suna un E12-250N in acest proiect,s-au trebuie reacordata incinta ?

alt dif nu ai gasit? :rock: :rock: eu cred ca nu o sa reziste diful prea mult timp in incinta aia , pt ca e proiectat Doar pentru fullrange si sateliti , la pretul ala poti sa iti iei un hp18s si o sa fii mult mai castigat , acum depinde de gusturile tale :supz: daca tu vrei bas de la al....incearca :partyman: :partyman: e pacat de plywood=ul pe care il irosesti :weedman: :weedman:
Link spre comentariu

la pretul ala isi ia jumate de hp18s.Vacea, pe forumul acesta nu se admit spameri decat la sectiunea bodega.Acele bandpasuri sunt pentru oamenii care se imbata cu apa rece.Nu e mare lucru de capul lor, iar cand iei in calcul ca un subwoofer get beget e doat un pic mai scump chiar nu merita osteneala.

Link spre comentariu
Vizitator vacea

vai sharky , asta este o insulta :violent2: :violent2: :violent2: :violent2: de ce ma faci spammer , pentru ca nu i-am facut nimic forumului in + eu am zis ce ai zis si tu.... 2*e12 > hp18w 2*e12=hp18s.... Sunt doar niste formule simple de matematica ... corecteaza=ma daca am gresit undeva..... si oricum haspeu` este dif de mid bas , iar celalalt este de medii....nu coboara pana acolo..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări