MARLANU Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 cum ar suna un E12-250N in acest proiect,s-au trebuie reacordata incinta ? Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 prost. :toimonster: hp15w in bp4 suna ceva mai bine, dar nu e mult mai breaz.Alege altceva. Link spre comentariu
Gizmo Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 proiect special pt. E12-250N Link spre comentariu
MARLANU Postat Iunie 12, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2007 tin de ceva timp difuzoarele acestea fara sa le folosesc am sa incerc proiectul sa vedem cum suna.multumesc pentru proiect Link spre comentariu
MARLANU Postat Iunie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2007 as vrea sa folosesc un filtru pasiv la proiectul pe care la postat Gizmo,as dori sa imi recomandati si mie un filtru Link spre comentariu
Vizitator vacea Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 cum ar suna un E12-250N in acest proiect,s-au trebuie reacordata incinta ? alt dif nu ai gasit? :rock: :rock: eu cred ca nu o sa reziste diful prea mult timp in incinta aia , pt ca e proiectat Doar pentru fullrange si sateliti , la pretul ala poti sa iti iei un hp18s si o sa fii mult mai castigat , acum depinde de gusturile tale :supz: daca tu vrei bas de la al....incearca :partyman: :partyman: e pacat de plywood=ul pe care il irosesti :weedman: :weedman: Link spre comentariu
Sharky Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 la pretul ala isi ia jumate de hp18s.Vacea, pe forumul acesta nu se admit spameri decat la sectiunea bodega.Acele bandpasuri sunt pentru oamenii care se imbata cu apa rece.Nu e mare lucru de capul lor, iar cand iei in calcul ca un subwoofer get beget e doat un pic mai scump chiar nu merita osteneala. Link spre comentariu
Vizitator vacea Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 vai sharky , asta este o insulta :violent2: :violent2: :violent2: :violent2: de ce ma faci spammer , pentru ca nu i-am facut nimic forumului in + eu am zis ce ai zis si tu.... 2*e12 > hp18w 2*e12=hp18s.... Sunt doar niste formule simple de matematica ... corecteaza=ma daca am gresit undeva..... si oricum haspeu` este dif de mid bas , iar celalalt este de medii....nu coboara pana acolo.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum