Rashad Ionita Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Buna seara. am terminat in seara asta de bagat schema Mosfet400 in Ltspice, dar nu sunt in stare sa o simulez si sa o modific (sunt la inceput), astfel atasez aici si poate se gaseste un doritor sa ma ajute. Va multumesc. Mosfet400.rar Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Păi prima observație e că ai greșeli în schemă . Ai ales să numerotezi altfel decât în schema originală, eu mă voi referi la schema din postul #561 din topicul ” Mosfet400.....” Deci dioda D3 ai pus-o invers, rezistența R40 nu e conectată, rezistențele R12, R15 lipsesc, și or mai fi . N-ar strica să fii mai atent înainte să ceri ajutor. Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Decembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Rectific azi si revin cu schema. Ps. O sa renotez componentele ca in schema originala, eu le.am lasat asa cum mi le-a notat programul, eu am modificat doar valorile. Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Decembrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Buna seara, azi am avut ceva timp sa rectific schema, si dupa am incercat sa o simulez eu dar nu am reusitm mi-am prins urechile, imi da o eroare (am atasat in arhiva si un raport). Mosfet4001.rar Editat Decembrie 16, 2017 de Rashad Ionita Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Fără supărare, cei care sunt deranjați de faptul că unii nu vor să-l ajute pe OP, să pună mână de la mână și să-l ajute ei . Eu am făcut o încercare timidă de sesizare a unor greșeli flagrante demonstând neatenție și necunoaștere în același timp. Am pierdut ceva timp cu asta . Răspunsul a fost fără scuze, fără mulțumesc , doar o nouă eroare. Am început să postez , să mai încerc odată să-i explic că acolo scrie foarte clar că nu are fișierul .lib aferent TL431 dar până să redactez postarea am citit intervenția colegului @Real Minitehnicus și am renunțat . În fond scria cânva colegul @Victor, care acum pare că și-a schimbat părearea ( De , flexibilitatea e o calitate, nu-i așa ? ) că aici nu e secțiunea începătorilor . Există secțiuni dedicate pentru începători, pentru softuri de simulare , etc. Aici ar trebui să fie doar dezbateri de la un anumit nivel în sus legate de amplificatoare. ( Părerea mea ) . Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Decembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Imi cer scuze pentru greselile din schema au fost din neatentie, si fierul ce imi spune ca nu exista, defapt exista de aceea am postat ca nu imi merge. Si cum am mai spus daca nu este sectounea potrivita, rog un moderator sa mute topicul. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Fără supărare, cei care sunt deranjați de faptul că unii nu vor să-l ajute pe OP, să pună mână de la mână și să-l ajute ei . ...................................... Tot fara suparare, dar pe mine nu ma intereseaza aceasta schema asa tare incit sa incerc sa o modific. Am precizat undeva si pe topicul original al lui Marian, ca mie mi se pare mult prea complexa pt gusturile mele. Nu ma deranjeaza ca unii nu vor sa-l ajute pe OP. Din partea mea poate sa nu-l ajute nimeni. Oricum schema este prea complexa pt un incepator. Pe mine ma deranjeaza atitudinea asta de atotstiutor care face cu ou si cu otet pe OP pt ca a cerut sfaturi. Nu vrei sa-l ajuti - n-ai decit, nu te forteaza nimeni, trebuie numai sa-l ignori cum fac eu de exemplu, numai ca in cazul meu ar mai fi o problema: eu nu cunosc LtSpice si deci nu prea stiu cum sa-l ajut cu asta si in plus dupa cum spuneam - e prea complexa pt gusturile mele. Cumosc parerea lui Victor cum ca nu ar fi defapt complexa dar nu vreau sa mai comentez, este munca lui Marian si o respect. Asa a vrut el sa fie schema si gata. Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Schema este complexă și probabil performantă . Am apreciat și eu asta . Cine își asumă deci să o modifice ar trebui să aibă un nivel comparabil ( cel puțin ) cu cel care a proiectat-o. Acum revenind la subiect, nici eu nu sunt maestru în LTSpice, dimpotrivă, dar am încercat și mai încerc pe cât posibil dar dacă OP nu are minim de cunoștințe nu prea poate fi ajutat . Iată, mai sus ne spune că fișierul există . Nu ne dă nicio relație de cum are structura directoarelor în aplicația dată ( că din ce a postat am văzut un director pe care nu-l cunosc ) și nici unde are fișierul respectiv, cum se cheamă exact , cum se cheamă fișierul .sym că se pare că de desenat i-a desenat componenta , etc. PS Eu nu am nici măcar .sym pentru TL431 și eram gata să mă apuc să-l caut și să-l pun. Acum mai aștept până să pierd timpul. PPS Acum sper că va fi aglomerație aici să-l ajute . Sincer îi doresc asta . Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Decembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Eu libraria am luat-o de pe net, nu am desenat eu componenta, si am copiat directoarele ce le-am descarcat in locul celor originale. Structura directoarelor fiind aceeasi. Editat Decembrie 17, 2017 de Rashad Ionita Link spre comentariu
UDAR Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 \sborka\.... zici că e un director original ? Zici că fișierul există ? Unde exact : cale, denumire completă. Oricum cred că mai mult nu pot să te ajut în cazul ăsta . Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Decembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Am verificat de nenumarate ori, si in folederul unde este instalat si in radaci a din documente unde isi mai creaza un alt set de directoare si colo si colo este la fel. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 incepe cu simulari simple. cauta modele spice veritabile si invata sa setezi parametri fiecarei piese. succes Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Decembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Am mai butonat acum pe aici, si am gasit in libraria se pe net, ceva exemple de scheme gata facute si am incercat sa le simulez si imi da eroare, imi zice ca programul nu poate rula si se inchide Ltspice-ul. Link spre comentariu
gsabac Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Multe felicitari pentru munca depusa la desenarea schemei! Am completat schema dvs. cu bucataria de simulare, am inlaturat citeva greseli de editare si 431-ul care ingreuneaza simularea. Rezultatele sunt exceptionale, felicitari in primul rind lui @marian. Am pus citeva valori pentru curenti acceptabili, nu am setat bias-ul corect, dar mai rafinez schema pentru valorile originale validate de @marian si sunt convins de rezultate virtuale mai bune. @gsabac Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Decembrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2017 (editat) Va multumesc pentru apreciere. Va rog frumos pueti sa ma ajutati si pe mine sa ajung la rezultatele obtinute de dumneavoastra??? Sau sa imi trimiteti si mie pe mail versiunea si libraria dumneavoastra a Ltspice-ului??? Editat Decembrie 17, 2017 de Rashad Ionita Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum