Vizitator td2004 Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Buna seara, Am un player fiio x7mk2 si o pereche de casti sennheiser hd800s. Playerul are o iesire de casti pentru jack 2,5mm balansata. Castile au un cablu balansat cu 4 pini. Ca sa la pot folosi mi-ar trebui un cablu cu un jack 2,5 balansat la xlr 4 pini balansat cred ca tata. Am tot cautat asa ceva si nu am gasit nicaieri.pe la noi.Pe afara am gasit doar pentru astel&kern, dar nu cred ca se potriveste. Jackul arata altfel. Ma pteti ajuta, poate cineva care confectioneaza cabluri. Scuze daca nu am postat unde trebuie sau am scris ceva aiurea. Nu ma pricep deloc. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator td2004 Postat Decembrie 17, 2017 Partajează Postat Decembrie 17, 2017 scuze pentru greseala. imi trebuie cablul cu xlr 4 pini mama si jack 2,5 balansat Link spre comentariu
elektronu85 Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Pune niste poze cu mufele respective si cu aparatul... Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 (editat) Pe afara am gasit doar pentru astel&kern, dar nu cred ca se potriveste. Jackul arata altfel. În ce fel arata altfel? Un astfel de jack are patru segmente "> Cabluri cu astfel de jack-uri au unele căști de telefoane și, cu o mufă mamă xlr 4, poți să-ți faci singur un adaptor daca nu găsești în comerț "> Pune niste poze cu mufele respective si cu aparatul... Care ar trebui să folosească la ce? Editat Decembrie 22, 2017 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
Vizitator mesterika Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 (editat) Salve, Am citit cele de mai sus, si am cautat pe net, despre ce este vorba. Este un player cu adaptor Net, Bluetooth, se cupleaza la un telefon ..... tableta ... PC ... , iar cele 4 contacte la jack, sunt iesirile de casti , cu un adaptor care poate fi schimbat .... , are iesire balansata pentru o putere mai mare pe casti, cu un consum mic de energie(tensiune mica de alimentare) .... Detali mai multe ... http://www.fiio.net/en/products/71 ... sper sa te ajute ... Bafta si spor la treaba Editat Decembrie 22, 2017 de mesterika Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum