Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor sau tv?

neagu

Postări Recomandate

Salutare la toata lumea,pun o intrebare la care cred ca pot primii un raspuns sa ma pot hotara ce sa cumpar.Deci, vreau sai cumpar baiatului un monitor led pentru calculator dar in comert sunt si televizoare ce sunt prevazute cu mufa vga sunt in dubii si nu stiu ce sa aleg tv sau monitor. Eu cred ca un monitor este mai rezistent decat un tv, dar....... un raspuns de la cei ce cunosc e bine venit. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neagu

3

• iuliantv

1

• modoran

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum ce este pe piata este cam greu sa stii ce sa alegi ca daca iei monitor ai un singur avantaj decit ca va functiona doar pe o singura functie doar pe monitor , daca iei un tv atunci ai doua avantaje unul ca functioneaza si ca tv si ca monitor , in rest de durata ambele sunt la fel (ca doar sunt ambele china) doar ca la ambele varianta este de un pic de noroc , asta ma refer si la un monitor simplu cit si la un tv + monitor asta doar cu putin noroc , in rest depinde de bani datii pe produse daca sunt de firma (si asta nu prea se gasesc) ramine doar varianta china

Link spre comentariu

dupa cum zic unii sant tv monitor sau monitor tv ultima varianta monitor tv este optimizata pentru functia de monitor,daca copilul dv este gamer inrait si are peste 12ani sigur o sal deranjeze un tv monitor sau chiar un monitor tv daca nu e ceva firma,daca este gamer inrait va treuie un monitor sau un monitor tv ce suporta rezolutii mari si timp raspuns cat mai scurt 1-2 milisecunde,pentru un ochi antrenat un gamer sau cineva ce lucreaza grafica conteaza foarte mult aceste detalii,daca cautati pe net o sa vedeti monitoare de diagonale 24-27 inchi ce depasesc la pret chiar si un smart tv,motivul este simplu,un tv monitor sau un monitor tv nu va putea face fata unui monitor de calitate,deci hotararea a apartine

Link spre comentariu

Intradevar avti dreptate la calitate, sunt monitoare bune si cu o definitie super, dar eu vroiam sa vad diferenta intre monitor si tv ca durata de functionare in timp car se pusca mai repede facand o comparatie intre ele la aceleasi ore de funcionare.

Link spre comentariu

Daca vrei monitor iti cumperi monitor, nu tv. Si atentie mare la monitoarele doar cu intrare VGA, sa nu cumva sa cumperi asa ceva ca deja de vreo 2 ani incoace placile video nu mai suporta VGA, doar DVI, HDMI sau DisplayPort.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări