Vizitator mariuss_f18 Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Stiu ca nu e bine insa vreau sa adaug un cablu utp si as vrea sa imi dati ce mai "buna" varianta. Link spre comentariu
one Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 La ce vrei sa il adaugi ? La bradul de Craciun ? Link spre comentariu
rlodina Postat Decembrie 18, 2017 Partajează Postat Decembrie 18, 2017 Probabil vrei să-l prelungești. Părerea mea este (dacă este posibil/fezabil) să-l înlocuiești cu unul cu lungimea dorită (este relativ ieftin ~0.8 lei/ml Cat5e - cupru). Dacă nu este posibil înlocuirea: - poți să pui un switch ieftin - asta dacă te interesează să pleci de acolo și cu alte cabluri - ca soluție de avarie poți și să-l prelungești (acuma dacă ai rețeua pe GB posibil să nu fie cea mai bună soluție ) - am prelungit un cablu (firele lipite cu letconul și izolate corepunzător) la o rețea pe 100 și merge și azi. Succes Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Eu am un cablu inadit de vreo 40m pentru atelierul meu, din vreo 4 bucati cositorit si merge ok Link spre comentariu
Vizitator mariuss_f18 Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Sunt in germania iar aici viteza oricum e foarte mica. Am un cablu de vreo 10m si are mufa taiata la un capat si as vrea sa il lipesc si sa il folosesc la smart tv. Nu m.as mai complica cu cleste si alta mufa ca oricum nu mai stau mult aici. Link spre comentariu
one Postat Decembrie 21, 2017 Partajează Postat Decembrie 21, 2017 Faci un cablu nou mai lung cu conectorii crimpati corect iar cand pleci il iei cu tine. Valoarea muncii pentru prelungire plus valoarea cablului adaugat fac cat un cablu nou gata facut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum