Vizitator razvy_me Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 sal..am si eu un scuter si as dori sai pun un sistem audio...as dori niste ideii...boxe...sursa...etc....si tot ce trebuie..unde sa le amplasezi...etc..ms anticipat.. :prayer: Link spre comentariu
Yo4You Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 2XTDA1562 si in loc de boxe propun sa faci rost de niste hornuri tip megafoane ce is in gara dar mai moderne :smt005 Link spre comentariu
Vizitator liwiu11evo Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 sal..am si eu un scuter si as dori sai pun un sistem audio...as dori niste ideii...boxe...sursa...etc....si tot ce trebuie..unde sa le amplasezi...etc..ms anticipat.. :prayer:un cd player cu baterii sau legat la bateria scuterului si un set de boxe pt PC :yawinkle: cel mai simplu... sa nu zici ca asculti manele la boxe, ca mai bine nu te ajut :weedman: :smt004 Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 21, 2007 Partajează Postat Iunie 21, 2007 vezi si tu ce boxe de pc,nu alea praf rau de tot,care nici 1w nu scot ca lumeasunt unele mai misto,care scot 2x3w rms si au difuri de 5walea fac multa galagiele recunosti dupa transformatorul care nu e indesat in carcasa,e afara Link spre comentariu
Vizitator liwiu11evo Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 vezi si tu ce boxe de pc,nu alea praf rau de tot,care nici 1w nu scot ca lumeasunt unele mai misto,care scot 2x3w rms si au difuri de 5walea fac multa galagiele recunosti dupa transformatorul care nu e indesat in carcasa,e afarapai... da... vazi si u sa scoata ceva mai mult :supz: Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 cerde-ma fac destul galagiedifuri auto insa,nu cred ca poti pune pe scuter :yawinkle: daca vrei putere mai mare,pune mai multe seturi de boxe :rock: sau asteapta si alte pareri Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 mai bine ia-ţi un mp3 player portabil, şi adaptează o mufă usb, numai pentru alimentare.şi dacă ţii musai la difuzoare, ia din alea mici de 2-3-4 waţi, pe care le conectezi la un amplificator pe măsură...(vezi la începători, am dat eu peste un amplificator integrat cu performanţe decente, şi care se alimentează la 3 volţi. e pretabil la ce vrei tu... indiferent dacă asculţi manele sau nu!!!) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum