Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sistem audio pt scuter

Vizitator razvy_me

Postări Recomandate

Vizitator razvy_me

sal..am si eu un scuter si as dori sai pun un sistem audio...as dori niste ideii...boxe...sursa...etc....si tot ce trebuie..unde sa le amplasezi...etc..ms anticipat.. :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• MifTy

1

• Yo4You

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator liwiu11evo

sal..am si eu un scuter si as dori sai pun un sistem audio...as dori niste ideii...boxe...sursa...etc....si tot ce trebuie..unde sa le amplasezi...etc..ms anticipat.. :prayer:

un cd player cu baterii sau legat la bateria scuterului si un set de boxe pt PC :yawinkle: cel mai simplu... sa nu zici ca asculti manele la boxe, ca mai bine nu te ajut :weedman: :smt004
Link spre comentariu

vezi si tu ce boxe de pc,nu alea praf rau de tot,care nici 1w nu scot ca lumeasunt unele mai misto,care scot 2x3w rms si au difuri de 5walea fac multa galagiele recunosti dupa transformatorul care nu e indesat in carcasa,e afara

Link spre comentariu
Vizitator liwiu11evo

vezi si tu ce boxe de pc,nu alea praf rau de tot,care nici 1w nu scot ca lumeasunt unele mai misto,care scot 2x3w rms si au difuri de 5walea fac multa galagiele recunosti dupa transformatorul care nu e indesat in carcasa,e afara

pai... da... vazi si u sa scoata ceva mai mult :supz:
Link spre comentariu

cerde-ma fac destul galagiedifuri auto insa,nu cred ca poti pune pe scuter :yawinkle: daca vrei putere mai mare,pune mai multe seturi de boxe :rock: sau asteapta si alte pareri

Link spre comentariu

mai bine ia-ţi un mp3 player portabil, şi adaptează o mufă usb, numai pentru alimentare.şi dacă ţii musai la difuzoare, ia din alea mici de 2-3-4 waţi, pe care le conectezi la un amplificator pe măsură...(vezi la începători, am dat eu peste un amplificator integrat cu performanţe decente, şi care se alimentează la 3 volţi. e pretabil la ce vrei tu... indiferent dacă asculţi manele sau nu!!!)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări