elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Așa e! ...nu mai poate omul să discute la o bere ...că sunt unii înfumurați care strâmbă din nas la orice le-ai spune! Am și eu o întrebare care mă frământă de ceva vreme(imediat ce am aflat-o) E adevărat că ungurii se consideră ca fiind străvechii daci, iar noi ceilalți suntem niște țigani sclavi aduși de imperiul Roman odată cu cucerirea Daciei!?? Deci, nu vrei să răspunzi la întrebarea asta... O fi (încă) un subiect tabu?...istoria se rescrie sub ochii noștrii,probabilO să ajungem să credem tot ce ni se dă pe wiki...?!Și din urmașii dacilor o să ajungem să credem că suntem, doar ce ne vor îndesa unii pe gât! Editat Decembrie 16, 2017 de elmar Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Incepe tu,apoi raspund si eu.Nu manipula din nou,sorosistule. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Eu ți-am răspuns... Tu, probabil că nu vrei ...sau ți-e frică de ăla cu fața neagră și pelerină roșie!? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Raspunsul ala in bascalie .....eu vreau sa port un dialog cu un om integru. Citeza-ma,sa ma prind si eu.Rogu-te. P.S.:Tot n-ai raspuns la intrebare........la aia nasoala. Astept. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) ....eu vreau sa port un dialog cu un om integru. Adică!?? Păi ce dacă m-am însurat cu o puștoaică de 18 ani înseamnă că nu mai sunt integru!?Oare am devenit senil?? OK!...uite acum serios îți zic, sunt însurat ! E bine !? Sau trebuie să pun și poza lu ubi! Editat Decembrie 16, 2017 de elmar Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Cand vrei sa discutam la modul serios,sa ma anunti. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Hai frate, te lași manipulat de unul cu nasul pe sus...care nu răspunde decât la ăia care consideră el ”că merită”! Auzi figuri la el...nici înalta societate n-o să mai aibă ”răspuns” din partea lui! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 S`a inchis topicul de filetare, ala chiar era util, asta insa merita inchis demult. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 De ce? Mai bea omul o bere, mai da cu ineptia. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Eu berea am văzut-o...da inepția unde e frățică!?Un exemplu, ceva!? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Cind se iau colegii la harta...mai bine dai inchis! E pacat sa ajungem la porcaieli din cauza unor pareri diferite... Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Asa-i........... Desi eu am incercat sa port un dialog cilivizat.......... Editat Decembrie 16, 2017 de alex.cselenyi Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Acum ...ce să faci și tu !? Te dai lovit ...deși, tu ai început cu ”porcăielile”! Link spre comentariu
Postări Recomandate