alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Nuuu......doamne fereste.Numa' sa ai grija,ca e cam noroi pe campie...........sa nu te impotmolesti.Asta daca nu te ajuta sa levitezi teoriile tale fantasmagorice............... Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Hai spune acum...te-ai supărat,nu!? Editat Decembrie 16, 2017 de elmar Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Esti insurat,tov. Elmar? P.S.:Sau maritat,tot aia e............. Editat Decembrie 16, 2017 de alex.cselenyi Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Acum ce faci!? schimbi subiectul!? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Nu.Doar intreb si aici,pe acest topic............vreau sa aflu daca esti manipulat au ba.Ca sa stiu cu cine stau de vorba. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Un om poate să facă câteva greșeli în viață...dar, numai cel care continuă să greșească, e de blamat! Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Lasa abureala.Raspunde la intrebare,te rog. Link spre comentariu
Vizitator iulianvalentin Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Daca Romania este plina de tampiti de ce nu plecati in alte tari unde sunt doar oameni intelectuali si totul merge ca-n paradis, migrati in state, Germania, Franta, Finlanda, acolo sigur totul este ok. Sau ma rog puteti ramane si sa va mai vaitati inca 30-40 de ani pana la prima pensie. Editat Decembrie 16, 2017 de iulianvalentin Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 (editat) Lasa abureala.Raspunde la intrebare,te rog. Da măi dragă ...m-am recăsătorit de curând c-o puștoaică de 18 ani! Așa-i, mă cam manipulează ...dar ce să-i faci?!E bună tare! Și...una e să te lași manipulat ..și alta-i să te manipuleze cineva fără să știi! App...am auzit că europarlamentarul Cristian Preda vrea să-și schimbe numele...în Marian Preda! O fi adevărat!? Editat Decembrie 16, 2017 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 afirmația asta e adevarată doar dacă în prezent firma nu plătește taxele la stat pentru angjat, alea din partida lui, cele ce le vor ăștia mutate la angajator, și cum nu le plătește acum nu le vrea a le plăti nici de luna viitoare, dar atunci nu va mai putea opri din bani că sunt din partida angajatului, și au decis să reducă din angajați. Probabil ar fi redus salariile celor existenți dar or fi fost oricum prea mici. Dar dacă se induce ideea că firma e corectă atunci afirmația e o altă manipulare. Probabil ca este una dintre muuuuuultele firme mici si mijlocii romanesti care lucreaza si la negru, stiu de un caz in care acum vreo 10 ani un simplu tehnician de service platit cu minimul pe cartea de munca era platit la o firma din provincie cu cam cat eram eu ca inginer de service in Bucuresti. Statistica despre salariul mediu este astfel cam pe campii, iar confirmarea acestei situatii se poate constata inclusiv de... Black Friday. Insa asta nu schimba cu absolut nimic situatia descrisa de mine mai sus: indiferent de ceea ce se petrece in interiorul ei, firma aceea tot isi va restrange activitatea, si nici eu, nici tu, si nici toti bodegarii de serviciu nu ii vom angaja pentru ca respectivii sa poata pune in continuare familiei o paine pe masa, fie ea alba, intermediara sau neagra! Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Hmmm..........o dai la intors,ca de obicei. App...am auzit că europarlamentarul Cristian Preda vrea să-și schimbe numele...în Marian Preda! O fi adevărat!? Ala e un dobitoc,cum sunt marea majoritate a politicienilor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 DE super tampiti Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Poate ar fi necesara o precizare...cei care pretindeti ca Romania este o tara plina de tampiti,va considerati ca facand parte din multimea asta de tampiti,sau pe voi va excludeti? Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Un mare LIKE!Herr Doru.......normal ca ei se exclud......... Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Un mare LIKE!Herr Doru.......normal ca ei se exclud......... Care ei!?? Cum ai ajuns să te exluzi ...numai tu știi! Link spre comentariu
Postări Recomandate