Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Romania o tara plina de tampiti ?

Postări Recomandate

Vizitator iulianvalentin

Daca Romania este plina de tampiti de ce nu plecati in alte tari unde sunt doar oameni intelectuali si totul merge ca-n paradis, migrati in state, Germania, Franta, Finlanda, acolo sigur totul este ok. Sau ma rog puteti ramane si sa va mai vaitati inca 30-40 de ani pana la prima pensie. :aplauze

Editat de iulianvalentin
Link spre comentariu

Lasa abureala.Raspunde la intrebare,te rog.

Da măi dragă ...m-am recăsătorit de curând c-o puștoaică de 18 ani!

Așa-i, mă cam manipulează ...dar ce să-i faci?!E bună tare! :rade:

Și...una e să te lași manipulat ..și alta-i să te manipuleze cineva fără să știi! :26

App...am auzit că europarlamentarul Cristian Preda vrea să-și schimbe numele...în Marian Preda!

O fi adevărat!?

Editat de elmar
Link spre comentariu

afirmația asta e adevarată doar dacă în prezent firma nu plătește taxele la stat pentru angjat, alea din partida lui, cele ce le vor ăștia mutate la angajator, și cum nu le plătește acum nu le vrea a le plăti nici de luna viitoare, dar atunci nu va mai putea opri din bani că sunt din partida angajatului, și au decis să reducă din angajați. Probabil ar fi redus salariile celor existenți dar or fi fost oricum prea mici.

Dar dacă se induce ideea că firma e corectă atunci afirmația e o altă manipulare.

Probabil ca este una dintre muuuuuultele firme mici si mijlocii romanesti care lucreaza si la negru, stiu de un caz in care acum vreo 10 ani un simplu tehnician de service platit cu minimul pe cartea de munca era platit la o firma din provincie cu cam cat eram eu ca inginer de service in Bucuresti. Statistica despre salariul mediu este astfel cam pe campii, iar confirmarea acestei situatii se poate constata inclusiv de... Black Friday.

Insa asta nu schimba cu absolut nimic situatia descrisa de mine mai sus: indiferent de ceea ce se petrece in interiorul ei, firma aceea tot isi va restrange activitatea, si nici eu, nici tu, si nici toti bodegarii de serviciu nu ii vom angaja pentru ca respectivii sa poata pune in continuare familiei o paine pe masa, fie ea alba, intermediara sau neagra!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări