Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Romania o tara plina de tampiti ?

Postări Recomandate

Gresit!

Numai cei tampiti se remarca si conduc tara!

Au pus aceasta taxa pentru ca este relativ greu sa renunti la site, la domeniu,

Vor avea de pierdut tot tampitii care au cumparat domenii cu nume sonorice pentru a le vinde ulterior!

In fine, guvernarea PSD urmareste orice castig rapid si sigur.

Scot bani de la populatie pe unde pot - impozite, taxe, amenzi.

S-au laudat in campanie ca dau, au dat, dar acum iau, iau, iau, iau.....(iau).

Din pacate, s-a dat liber la furat! Trebuie sa umbli cu coada de lopata in masina sau sa o tii langa usa de acum inainte!

Link spre comentariu

In fine, guvernarea PSD urmareste orice castig rapid si sigur.

Scot bani de la populatie pe unde pot - impozite, taxe, amenzi.

S-au laudat in campanie ca dau, au dat, dar acum iau, iau, iau, iau.....(iau).

Din pacate, s-a dat liber la furat! Trebuie sa umbli cu coada de lopata in masina sau sa o tii langa usa de acum inainte!

Pai da, mi se pare corect, ei sunt de dreapta ca toti capitalistii.

Link spre comentariu

Si eu as subscrie, si sa vezi cum o sa sara patriotii ca eu nu mai mananc salam cu soia, etc...

A zice ca un popor e tampit e un eufemism aruncat la gramada. Ca un popor are o buna parte de tampiti s-ar apropia de realitatile unor tari.

Tu nu mai mananci salam cu soia,dar era mai...''sanatos'' decat mezelurilre actuale pline de tot felul de aditivi,E-uri...etc! :26

Link spre comentariu

mai mare ca pe vremea cind ''se minca sanatos'' si ''asistenta medicala era gratis si de buna calitate''!

medicamente erau si in 1989. imi amintesc cum in orasul in care locuiesc era o singura farmacie iar seful acesteia ''avea'' sau ''nu avea'' medicamentele prescrise de medici pe retete numai daca considera el ca pacientul are nevoie de ele. si ii placea sa dea consultatii in farmacie si sa fie numit ''domn' doctor''! Chestie care s-a perpetuat pina acum citiva ani cind a decedat la o virsta inaintata! ciudat este ca nu dorea sa primesca spaga! personal stiu ca am fost cu o reteta la el si dupa ce a citit-o a spus ceva de genul: ''da, ai nevoie de kanamicina, treci miine pe aici ca-ti fac rost''!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări