Administratori Badman Postat Decembrie 14, 2017 Administratori Partajează Postat Decembrie 14, 2017 de la anul 12 EUR/an + TVA pentru un domeniul ro pe an.... dece dracu le-as da 15 euro cand unul .com(sau orice) pot sa iau cu 8 sau mai putin ? eu renunt de tot la cele .ro, pot le bage in fund guvernului Link spre comentariu
cearda Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Tâmpiti,este putin spus. Cel mai prost popor care a existat vreodată,opinia mea. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Deloc, doar ca prostovanii is vizibili, mult mai vizibil decit la altii ca` mult mai prosti! Nu`s multi da compenseaza! Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Si eu as subscrie, si sa vezi cum o sa sara patriotii ca eu nu mai mananc salam cu soia, etc... A zice ca un popor e tampit e un eufemism aruncat la gramada. Ca un popor are o buna parte de tampiti s-ar apropia de realitatile unor tari. Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 Tâmpiti,este putin spus. Cel mai prost popor care a existat vreodată,opinia mea. De aici inteleg ca...ne MERITAM soarta...degeaba imnul national incepe cu...''Desteapta-te romane..''! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Gresit! Numai cei tampiti se remarca si conduc tara! Au pus aceasta taxa pentru ca este relativ greu sa renunti la site, la domeniu, Vor avea de pierdut tot tampitii care au cumparat domenii cu nume sonorice pentru a le vinde ulterior! In fine, guvernarea PSD urmareste orice castig rapid si sigur. Scot bani de la populatie pe unde pot - impozite, taxe, amenzi. S-au laudat in campanie ca dau, au dat, dar acum iau, iau, iau, iau.....(iau). Din pacate, s-a dat liber la furat! Trebuie sa umbli cu coada de lopata in masina sau sa o tii langa usa de acum inainte! Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 In fine, guvernarea PSD urmareste orice castig rapid si sigur. Scot bani de la populatie pe unde pot - impozite, taxe, amenzi. S-au laudat in campanie ca dau, au dat, dar acum iau, iau, iau, iau.....(iau). Din pacate, s-a dat liber la furat! Trebuie sa umbli cu coada de lopata in masina sau sa o tii langa usa de acum inainte! Pai da, mi se pare corect, ei sunt de dreapta ca toti capitalistii. Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Si eu as subscrie, si sa vezi cum o sa sara patriotii ca eu nu mai mananc salam cu soia, etc... A zice ca un popor e tampit e un eufemism aruncat la gramada. Ca un popor are o buna parte de tampiti s-ar apropia de realitatile unor tari. Tu nu mai mananci salam cu soia,dar era mai...''sanatos'' decat mezelurilre actuale pline de tot felul de aditivi,E-uri...etc! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 ciudat este ca mezelurile pline de aditivi si degradarea sistemul sanitar au dus la cresterea duratei de viata in ultimele decenii! Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Cresterea duratei de viata se datoreaza medicamentelor! Pana la inventarea penicilinei, de ex, daca faceai pneumonie, ala erai. De sulfamide si altele nici nu mai pomenesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 Durata de viață a ce?fiindcă a omului nici vorba. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 http://www.descopera.ro/cultura/11342883-de-ce-esti-inca-in-viata-cum-se-face-ca-traim-de-doua-ori-mai-mult-ca-acum-150-de-ani Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 @moro, cat e speranta de viata in Ro? Ca aici sare de optzeci si... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 15, 2017 Partajează Postat Decembrie 15, 2017 mai mare ca pe vremea cind ''se minca sanatos'' si ''asistenta medicala era gratis si de buna calitate''! medicamente erau si in 1989. imi amintesc cum in orasul in care locuiesc era o singura farmacie iar seful acesteia ''avea'' sau ''nu avea'' medicamentele prescrise de medici pe retete numai daca considera el ca pacientul are nevoie de ele. si ii placea sa dea consultatii in farmacie si sa fie numit ''domn' doctor''! Chestie care s-a perpetuat pina acum citiva ani cind a decedat la o virsta inaintata! ciudat este ca nu dorea sa primesca spaga! personal stiu ca am fost cu o reteta la el si dupa ce a citit-o a spus ceva de genul: ''da, ai nevoie de kanamicina, treci miine pe aici ca-ti fac rost''! Link spre comentariu
Postări Recomandate