crexy Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 am downloadat de pe net Office 2007 si mi s-a salvat fisier bin , ce tre sa fac ca sa-l pot instala in pc ? Link spre comentariu
ph3e4r Postat Iunie 12, 2007 Partajează Postat Iunie 12, 2007 Virtual Daemon, nero .alchool 120 si alte softuri care stiu sa deschida o imagine de cd. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 1. Cred ca .bin trebuie sa aiba si un .cue, foarte mic fata de .bin, altfel nu merge.2. Ce faci tu este piraterie software , se pedepseste prin lege! Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 13, 2007 Partajează Postat Iunie 13, 2007 Nu este obligatoriu ca bin-ul sa aiba mereu un cue langa el (sunt momente in care merge si fara).Daca vrei sa iti faci imagine la un cd cu sheme sau alte date personale/fara copyright nu incalci nici o lege :yawinkle: PS: Ne-a si impiedicat pana acum pedeapsa pt piraterie software sa instalam programe fara licenta...Cine-mi da si mie 5mii de euro pentru o licenta de autocad?? Link spre comentariu
LostCell Postat Iunie 14, 2007 Partajează Postat Iunie 14, 2007 poate la downloadat de pe net de la microsoft..si are licenta pe el :snakeman: Link spre comentariu
one Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Cine-mi da si mie 5mii de euro pentru o licenta de autocad??Dar mie cine-mi da 100.000 euro sa imi iau excavator ?Se presupune ca scoti bani cu Autocad, deci cheltuielile ti le deduci din incasari. Ca simplu utilizator, nu iti cumperi ceva ce costa 5000euro doar ca sa ai.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum