Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Control turatie electroventilator auto 12v

Vizitator Ruzu

Postări Recomandate

Buna ziua,

As avea nevoie de ajutorul dumneavoastra cu privire la urmatorul montaj. Precizez ca nu am cunostinte in domeniu.

Vreau sa alimentez 3 electroventilatoare auto (12v; 8A; 60-80W) legate in paralel, cu o sursa PC avand o putere de 450W.

Ca sa am control asupra turatiei electroventilatoarelor as vrea sa folosesc un led dimmer 12v, 360W si 30A, conform celui din poza atasata.

Electroventilatoarele vor fi folosite la 30-40% din capacitate.

Intrebarea mea ar fi daca un astfel de montaj este sustenabil, iar in caz contrar care ar fi alternativele.

Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

O sursă de PC nu poate susține trei astfel de ventilatoare, curentul e prea mare.Puterea declarată a sursei este pentru toate tensiunile de ieșire, nu doar pentru 12V....oricum, e ceva ,,umflat,,. Căutați o sursă de putere mai mare, avea un coleg chiar recent la Bazar așa ceva. Regulatorul de leduri ar putea funcționa în schimb, după specificații...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări